Súgó

A hitelesített alkalmazottaink elkészítették az Ön számára a legfontosabb tudnivalókat SSLmarket rendszerünkről és úgy az SSL tanúsítványokról általában.

SSLmarket súgó tartalma

GYIK - Gyakran ismételt kérdések

Ennél a résznél az SSL tanúsítványokkal kapcsolatban leggyakrabban felmerült kérdésekre kap választ.

Szójegyzék

A szójegyzék a tanúsítványok szaknyelvében használt szavak megmagyarázására szolgál a szaknyelvben való jobb eligazodás érdekében. Ha valamilyen kifejezés nem világos az Ön számára, látogassa meg a szójegyzéket.

Videó segítség

Videó segítséget készítettünk az Ön számára, amely a CSR generálását és a tanúsítványok leggyakrabban használt webszerverekre való telepítését mutatja be.

SSL tanúsítvány telepítésének útmutatói

Segítségre van szüksége egy tanúsítvány telepítésével kapcsolatban? Itt megtalál minden információt és útmutatót az SSL tanúsítványok megfelelő telepítéséhez.

Ügyfélszámla

Az ügyfélszámla részben megtudhatja milyen lehetőségeket kínál az SSLmarket ügyfélszámlája az Ön számára és azt is hogyan használhatja ki őket.

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha tanácstalan lesz vagy elakad a tanúsítvány rendelésének bármelyik lépésénél, a tanúsítvány kiállításánál, telepítésénél, vagy bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, mely tanácsot ad és segít Önnek.

Kapcsolatba léphet velünk közvetlenül az ügyfélszámlájáról is követelmény küldésével a Hivatalos követelmény menüjén keresztül.