Az SSLmarketről

Átfogó szolgáltatást kínálunk adatai biztonságossá tételére

A ZONER a világ egyik vezető kiberbiztonsági és internetszolgáltatója. Európa egyik legnagyobb TLS tanúsítvány eladójaként világszerte sikeresen biztosítja a digitális kommunikációt ügyfelei számára. Széleskörű tapasztalatát, innovatív technológiáit, kiváló szolgáltatásmenedzsmentjét és professzionális ügyfélszolgálatát olyan kiberbiztonsági óriásokkal való együttműködésére alapozza, mint a CA DigiCert, a CA QuoVadis és a KeyTalk BV.

Első Közép-Európában.

A sikerünk Know-how-ja

Felhasználói érthetőség

Az Ügyfélnek értenie kellene, hogy működik a tanúsítvány és a titkosítás, de olyan felesleges részletes információkkal nem kell terhelni, amelyekre tulajdonképpen nincs is szüksége.

Minőségi támogatás

Az összes SSLmarket munkatárs Salex Expert Plus tanúsítvánnyal rendelkezik. Teljes mértékben felkészültek arra, hogy segítsenek Önnek a megfelelő tanúsítvány kiválasztásában és beüzemeltetésében.

Megbízható CA partnerek

A kezdetek óta a legminőségibb termékekre összpontosítottunk. Kínálatunkban megtalálják a Thawte közkedvelt tanúsítványait, de a DigiCert és a többi legnagyobb hitelesítő hatóság által kiállított tanúsítványokat is.


Büszkék vagyunk arra, hogy a világ legnagyobb hitelesítő hatóságainak partnerei lehetünk

A DigiCert kitüntette minket a Certified Partner Platinum Elite díjjal. Ezt a díjat éaz vek óta tartó üzleti együttműködés és magas színvonalú szolgáltatásaink alapján ítélték oda. Ügyfeleinknek garantáljuk, hogy nem csak tanúsítványokat adunk el, hanem értékeket is adunk hozzá , és magas szintű ügyfélszolgálatot biztosítunk.

Digicert partnerei vagyunk

Digicert dícsér minket

Digicert dícsér minket

A ZONER az egyik legjobb partnerünk, amely az előző évben több mint 1 millió dolláros forgalmat bonyolított le. Örülünk, hogy a Million Dollar Club Awards díj egyik győztesének nevezhetjük."

Philip Antoniadis, DigiCert alelnöke a vállalat globális eladásainál


Jelentős díjak birtokosai vagyunk

A jól végzett munkánknak köszönhetően a ZONER számos jelentős díjat vehetett át. A legfontosabbak közé tartozik a EMEA régió legnagyobb növekedésű eladója a DigiCert-től, és a Million Dollar Award , amit forgalmunk alapján szereztünk.

Számos jelentős díj jutalmazottjai vagyunk

Ügyfeleink

Ügyfeleink

A ZONER évek óta biztosít SSL tanúsítványokat jelentős vállalatoknak, bankoknak, közintézményeknek és e-shopoknak.

Legyen Ön a következő elégedett vásárlónk!


Tanácsra van szüksége a választásnál?

Próbálja ki az SSL/TLS tanúsítványok kiválasztási útmutatóját.

Az útmutató segít kiválasztani az Ön projektjének leginkább megfelelő tanúsítványt.

Szükség esetén ne habozzon felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, amely szívesen segít Önnek a tanúsítvány kiválasztásával vagy akármilyen kérdéssel kapcsolatban. Az ügyfeleink kéréseinek megoldásánál nem különböztetünk meg a rendelés nagyságát, minden ügyfelünk a teljes támogatásunkat érdemli.


Visszajelzéseket szívesen fogadunk

Véleménye fontos a számunkra. Csakis Önöknek köszönhetően tudunk innoválni és egyszerűsiteni a folyamatainkat, hogy biztonságossá tegyük internetes projektjeiket. Előre is köszönünk minden egyes észrevételt, kritikát, ha valamivel nem elégedett, vagy fordított esetben ha elégedett szolgáltatásainkkal. Vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeinken, vagy a szociális hálókon.