Az SSLmarket-ről és a ZONER Kft.-ről

A ZONER Kft. az SSL tanúsítványok úttörője a magyar piacon

A ZONER software 2005-től kinál megbízható SSL tanúsítványokat és egyike volt azon vállalatoknak akik elsőként jelentek meg a magyar piacon is.

A PKI ágazatába és az SSL tanúsítványok terén tapasztalatokat szereztünk saját CA-nknak köszönhetően, amely 2011-ig működött.

A Zoner SSL tanúsítvány kinálata mindig is a minőségi tanúsítványokra összpontosított. Magyarországon a Thawte CA szerzett legnagyobb érdeklődést. Kinálatunkban viszont ugyanúgy megtalálhatók a többi tanúsítványok is a Symantec-től.

Symantec Website Security Platinum partner

Partnerségünk a Symantec-vel

A Symantec vállalattól  megkaptuk a Website Security Platinum Partner rangot. Ezt az értékelést a több éves sikeres üzleti együttműködésnek és minőségi szolgáltatásainkan köszönhetően értük el. Ügyfeleink számára garanciát jelent, hogy tanúsítványainkat nemcsak értékesítjük, hanem hozzáadott értékkel és magas szintű technikai támogatással bővítsük szolgáltatásainkat.

SSLmarket munkatársaink mind Symantec Sales Expert Plus tanúsítvánnyal rendelkeznek. Segíteni tudnak Önnek a megfelelő tanúsítvány kiválasztásában és a technikai támogatásunk segít annak elindításában.

Céljaink

Célunk a jól és egyszerűen bebiztosított weboldal. Az SSL tanúsítvány feltöltését követően a tulajdonosának pozitív benyomásban lesz része.

Igyekszünk az SSL tanúsítványok megszerését egyszerűsíteni annyira, hogy bárki könnyen elvégezhesse. A WEB szolgáltatónak értenie kell a tanúsítványok és a titkosítás működéséhez.

Tudomásul vesszük, hogy az SSL tanúsítvány csak eszköz és annak helyes kihasználása egy újabb feladat a biztonságos weboldalhoz vezető útra. Ügyfeleinknek és az érdeklődőknek aktuális útmutatókat és pontos leírásokat nyújtunk szervereik megfelelő bebiztosításához, viszont nem érthetetlen technikai normák formájában.

Visszajelzéseket szivesen fogadjuk

Szolgáltatásainknak elsősorban ügyfeleinknek kell, hogy megfeleljenek és hogy elégedettek legyenek velük. Ennek jegyében igyekszünk folytonosan inoválni és egyszerűsíteni az internetes projektok bebiztosításának menetét.

Véleményét szivesen fogadjuk, amelyet elküldhet nekünk elérhetőségeinken keresztül.