Thawte SSL123 Wildcard tanúsítvány Megrendelés

Árban a legelérhetőbb Wildcard SSL/TLS tanúsítvány a Thawte hitelesítő hatóságThawte. A kiállítás ún. "Low authenticated", azaz domain hitelesítés (DV) alapján történik, amely lehetővé teszi az SSL/TLS tanúsítvány elkészültét pár perc alatt. A domain hitelesítésű tanúsítvány kizárólag a domainről szolgál információval, és nem szolgál további adattal annak tulajdonosáról.

DV - domain hitelesítés
Thawte site seal
1-250 SAN támogatás
2 perc kiállítás ideje
100% hitelesség
 • Ármár 105,233 Ft-tól
 • Érvényesség1 év
 • Biztonságos összes www domain
 • Hitelesség összes számítógép és mobil
 • Nyilvános kulcs algoritmusa RSA
 • Szimmetrikus titkosítás256 bit
 • Nyilvános kulcs hossza2.048 (3.072/4.096) bit
 • Gyökér CADigiCert Global Root
 • Pénzvisszatérítési garancia30 nap
 • Tanúsítvány újragenerálásaingyenes
 • Több domain hozzáadása IGEN
 • Pénz garancia$500 000

A tanúsítvány ajánlott használata

Ez az SSL tanúsítvány azon projekteknél javasolt, ahol a hangsúly a tanúsítvány megszerzésének gyorsaságán, a bebiztosítás hatékonyságán és a jutányos árérték arányon van. Alkalmazása szinte minden SSL kommunikációt igénylő területen jelen van, főleg az intranetes megoldások, mail szerverek bebiztosítása vagy egyszerű webes alkalmazások/webhelyek terén.
Azonban amennyiben szempont az is, hogy a tanúsítvány hitelességi szempontokat is betöltsön, tartalmazzon adatokat a tulajdonosáról, ajánljuk a EV tanúsítványt (Extended Validation) vagy a OV tanúsítványt (Organization Validation), amelyek teljes és hitelesített adatokat szolgálnak a tanúsítvány tulajdonosáról.

Thawte 123 Wildcard tanúsítvány árlistája

A Thawte SSL123 Wildcard korlátlan számú aldomaint tesz biztonságossá, amit korlátlan számú szerveren használhat. A tanúsítványba további domainek (FQDN) adhatóak SAN formájában többletköltségért.

1 éves

112 800 Ft
 • Ár a CA-tól: $745
 • Jelentős megtakarítás
 •  

Bővítés

+ 1x domain(FQDN): 14 900 Ft

+ 1x Wildcard: 99 000 Ft

Megrendelés

Megrendelés több évre

Többéves megrendelés esetén sokat spórolhat! A tanúsítványt megrendelheti akár 6 évre is. Minden évben megkapja az ehhez tartozó egyéves tanúsítvány folytatását.

 • Időt spórol. Egy megrendelés és befizetés = kevesebb adminisztráció.
 • Minél hosszabb a megrendelés érvényessége, annál nagyobb a megtakarítás a csökkenő éves ár által.
 • Az egyéves tanúsítvány folytatását automatikusan és időben megkapja, mindössze ki kell azt cserélnie.
Bővebben

Az ár ÁFA-t nem tartalmaz.

A tanúsítvány megjelenítése böngészőben

Az összes kínálatnukban szereplő SSL tanúsítvány teljesen hiteles és megbízható, a weboldalak látogatóit nem zavarja semmilyen a megbízhatatlanságról szóló figyelmeztetés.

Az internetes böngészőben a biztonságos kommunikációról szóló információk a címsávban vannak jelölve lakat ikonnal és "s" betűvel a http protokollnál.

A lakatra kattintva ellenőrizheti a webhely üzemeltetőjét és a tanúsítvány kiállítóját. További információ a tanúsítvány böngészőben való megjelenítéséről.

Az SSL 123 tanúsítvány megjelenítése a böngésző címsávában

FAQ - gyakran ismételt kérdések

A Wildcard tanúsítvány biztonságossá teszi a csillag helyén lévő összes subdomaint. A Wildcard tanúsítványt leggyakrabban a harmadik szintű subdomain biztonságossá tételéhez használják. Például a *.sslmarket.hu-ra kiállított Wildcard tanúsítvány bebiztosítja az alábbi subdomaineket: mail.sslmarket.hu, autodiscover.sslmarket.hu, app.sslmarket.hu stb.

Amennyiben a Wildcard tanúsítvány harmadik szintre volt kiállítva, például *.sslmarket.hu, úgy bebiztosítja a második szintű sslmarket.hu-ot és természetesen a www.sslmarket.hu-t is, illetve az összes egy szinttel alatta lévő aldomaint is. Abban az esetben, ha a csillag eggyel alacsonyabb szintre készül, úgy az eredeti domainre is érvényes. (*.valami.sslmarket.hu-ra kiállított wildcard biztonságossá teszi a valami.sslmarket.hu-t is).
A Wildcard tanúsítványhoz CSR-t az említett csillag formával szükséges létrehozni, például *.zoner.com. A csillag a leendő subdomainek helyét jelöli, amely korlátlan mennyiségű lehet.

CSR-t létrehozhat közvetlenül az SSLmarket rendelésénél is, így időt és munkát spórolhat magának. A CSR olyan formában jön léte, hogy az megfeleljen az adott megrendeléshez.
A Wildcard tanúsítványokhoz lehetséges SAN-ok hozzáadása felár ellenében. Ezeket tetsztés szerint kombinálhatja csillagos (wildcard) alakkal, de ugyanúgy sima domainekkel (FQDN) is. A SAN-ok hozzáadása teljesen flexibilis.