Thawte Web Server EV Megrendelés

A A legmegbízhatóbb, leghitelesebb SSL tanúsítvány a Thawte hitelesítési hatóságtól, amely a webböngészőkben jól észrevehető zöld sávval emeli ki a vállalat nevét a lakat ikon mellett, mindezt a kiterjesztett hitelesítésnek (EV - Extended Validation) köszönhetően. A Thawte EV tanúsítvánnyal bebiztosított projektek növelik az üzemeltető megbízhatóságát és presztízsét, amely a legszigorúbb normák alapján van ellenőrizve. Hátrányt jelenthet a hitelesítés komolyabb folyamata miatti magasabb ár.

EV zöld címsor
1 domainek száma
1-250 SAN támogatás
4d kiállítás ideje
100% hitelesség
 • Ármár 74 500 Ft-tól
 • Érvényesség1-2 év
 • Biztonságos összes www domain
 • Hitelesség összes számítógép és mobil
 • Nyilvános kulcs algoritmusa RSA
 • Szimmetrikus titkosítás256 bit
 • Nyilvános kulcs hossza2.048 (3.072/4.096) bit
 • Gyökér CADigiCert Global G2
 • Pénzvisszatérítési garancia30 nap
 • Tanúsítvány újragenerálásaingyenes
 • Több domain hozzáadása IGEN
 • Pénz garancia$1.500.000

A tanúsítvány ajánlott használata

SSL tanúsítvány kiterjesztett ellenőrzéssel (Extended Validation) általában azon projekteknél alkalmazott, melyeknél a megbízhatóság legfelsőbb foka a cél, javarészt a banki és pénzügyi területeken és webes projekteknél, ahol a legmagasabb szintű ellenőrzésen és bebiztosításon van a hangsúly. A Thawte Web Server EV tanúsítvánnyal az üzemeltető a termékek megbízhatóságának, hitelességének legfelsőbb szintjét és minőségét is kimondja.

Thawte Web Server EV tanúsítvány árlistája

A vásárlás előtt lehetősége van kipróbálni a Thawte SSL/TLS tanúsítvány 21 napos próbatanúsítványát, kipróbálni annak működését, tulajdonságait és az SSL/TLS tanúsítványok beállítását.

1 éves

84 900 Ft
 • Ár a CA-tól: $344
 • Jelentős megtakarítás
 •  

Bővítés 1 SAN-nal: + 85 686 Ft

Megrendelés

2 éves

149 000 Ft
 • Ár a CA-tól: $414
 • Jelentős megtakarítás
 • Alacsonyabb ár 1 évre, mint az 1 éves esetében

Bővítés 1 SAN-nal: + 44 900 Ft

Megrendelés

Az ár ÁFA-t nem tartalmaz.

A tanúsítvány megjelenítése böngészőben

Az összes kínálatban levő SSL tanúsítvány teljesen megbízható a és a weboldalak látogatóit nem zavarja semmilyen megbízhatatlanságról szóló üzenet.

Az internetes böngészőben a bebiztosított kommunikációról szóló információk a címsávban vannak jelölve a lakat ikonnal és egy "s" betűvel a http protokollnál, valamint a vállalat nevével, zölddel a böngésző címsávában.

A lakatra kattintva ellenőrizheti az oldal üzemeltetőjét és a tanúsítvány kiállítóját. További információ a tanúsítvány böngészőben való megjelenítéséről.

Thawte Web Server EV tanúsítvány megjelenítése a böngésző címsávába

FAQ - gyakran ismételt kérdések

A legmegfelelőbb SSL/TLS tanúsítvány kiválasztásához ajánljuk az SSL tanúsítvány kiválasztása útmutatót. Amennyiben továbbra is bizonytalan a tanúsítvány kiválasztását illetően, ne habozzon felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, amely a megfelelő tanúsítvány kiválasztásában is rendelkezésére áll.

Felveheti velünk a kapcsolatot egyenesen az ügyfélfiókján keresztül, a menüben található Autorizált kérelem küldésével.
A tanúsítvány megrendelését követően díjbekérőt küldünk az Ön által kiválasztott számlázási e-mail címre. Amint megérkezett a befizetés az bekerül a rendszerbe, továbbá ugyanerre a számlázási címre lesz megküldve a hivatalos nyugta is.

A megrendelést fizetheti átutalással, bankkártyával vagy akár paypalon keresztül is. További információt az ügyfélszámla súgójában talál. Amennyiben nem érkezik meg a díjbekérő vagy egyéb probléma ütközik, ne habozzon felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
A tanúsítvány megbízhatóságát a hitelesítési hatóság közbenső (intermediate) tanúsítványára való csatlakozásával van garantálva az ún. bizalomláncban. A megbízhatóság hiányának gyakori oka a hiányzó Intermediate tanúsítványok a szerveren, aminek következtében a látogató böngészőjében figyelmeztetés jelenik meg az SSL tanúsítvány ismeretlen kiállítójával kapcsolatban. Az Intermediate tanúsítványok pótolásával a szerveren a probléma eltűnik.
Ha a böngészőben nem jelenik meg a lakat ikon, mint a biztonság kapcsolat jelzése, akkor a weboldal egyes részei nem biztonságos protokollon keresztül vannak betöltve. Az oldal teljes biztonságának és a lakat ikon megjelenítésének érdekében szükséges az oldal minden egyes elemét HTTPS protokollon keresztül betölteni. Ha az oldalon javascript (Google Analytics) van betöltve vagy egy kép a nem biztonságos HTTP protokollon keresztül fut, akkor az oldal nem lesz teljes egészében biztonságos és a lakat ikon nem jelenik meg.