Thawte Web Server EV Megrendelés

A A legmegbízhatóbb, leghitelesebb SSL tanúsítvány a Thawte hitelesítési hatóságtól, amely a webböngészőkben jól észrevehető zöld sávval emeli ki a vállalat nevét a lakat ikon mellett, mindezt a kiterjesztett hitelesítésnek (EV - Extended Validation) köszönhetően. A Thawte EV tanúsítvánnyal bebiztosított projektek növelik az üzemeltető megbízhatóságát és presztízsét, amely a legszigorúbb normák alapján van ellenőrizve. A felhasználók számára lehetővé teszi, hogy a látogatott domain szerverét könnyedén azosítsák a vállalat nevének zölddel való kiírásával.

EV - speciális ellenőrzés
Thawte site seal
1-250 SAN támogatás
4 nap kiállítás ideje
100% hitelesség
 • Ármár 109,867 Ft-tól
 • Érvényesség1
 • Biztonságos összes www domain
 • Hitelesség összes számítógép és mobil
 • Nyilvános kulcs algoritmusa RSA és ECC
 • Szimmetrikus titkosítás256 bit
 • Nyilvános kulcs hossza2.048 (3.072/4.096) bit
 • Gyökér CADigiCert Global Root
 • Pénzvisszatérítési garancia30 nap
 • Tanúsítvány újragenerálásaingyenes
 • Több domain hozzáadása IGEN
 • Pénz garancia$1.500.000

A tanúsítvány ajánlott használata

SSL tanúsítvány kiterjesztett ellenőrzéssel (Extended Validation) általában azon projekteknél alkalmazott, melyeknél a megbízhatóság legfelsőbb foka a cél, javarészt a banki és pénzügyi területeken és webes projekteknél, ahol a legmagasabb szintű ellenőrzésen és bebiztosításon van a hangsúly. A Thawte Web Server EV tanúsítvánnyal az üzemeltető a termékek megbízhatóságának, hitelességének legfelsőbb szintjét és minőségét is kimondja.

Thawte Web Server EV tanúsítvány árlistája

A Thawte Web Server EV tanúsítvány bármikor bővíthető (akár a kiállítás után) további domainekkel (SAN). A vásárlás előtt lehetősége van kipróbálni a Thawte SSL/TLS tanúsítvány 21 napos próbatanúsítványát, kipróbálni annak működését, tulajdonságait és az SSL/TLS tanúsítványok beállítását.

1 éves

117 700 Ft
 • Ár a CA-tól: $398
 • Jelentős megtakarítás

Bővítés

+ 1x domain (FQDN): 88 000 Ft

+ 1x Wildcard: nem lehetséges

Megrendelés

Megrendelés több évre

Többéves megrendelés esetén sokat spórolhat! A tanúsítványt megrendelheti akár 6 évre is. Minden évben megkapja az ehhez tartozó egyéves tanúsítvány folytatását.

 • Időt spórol. Egy megrendelés és befizetés = kevesebb adminisztráció.
 • Minél hosszabb a megrendelés érvényessége, annál nagyobb a megtakarítás a csökkenő éves ár által.
 • Az egyéves tanúsítvány folytatását automatikusan és időben megkapja, mindössze ki kell azt cserélnie.
Bővebben

Az ár ÁFA-t nem tartalmaz.

A tanúsítvány megjelenítése böngészőben

Az összes kínálatban levő SSL tanúsítvány teljesen megbízható a és a weboldalak látogatóit nem zavarja semmilyen megbízhatatlanságról szóló üzenet.

Az internetes böngészőben a bebiztosított kommunikációról szóló információk a címsávban vannak jelölve a lakat ikonnal és egy "s" betűvel a http protokollnál, valamint a vállalat nevével, zölddel a böngésző címsávában.

A lakatra kattintva ellenőrizheti az oldal üzemeltetőjét és a tanúsítvány kiállítóját. További információ a tanúsítvány böngészőben való megjelenítéséről.

Thawte Web Server EV tanúsítvány megjelenítése a böngésző címsávába

FAQ - gyakran ismételt kérdések

A legmegfelelőbb SSL/TLS tanúsítvány kiválasztásához ajánljuk az SSL tanúsítvány kiválasztása útmutatót. Amennyiben továbbra is bizonytalan a tanúsítvány kiválasztását illetően, ne habozzon felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, amely a megfelelő tanúsítvány kiválasztásában is rendelkezésére áll.

Felveheti velünk a kapcsolatot egyenesen az ügyfélfiókján keresztül, a menüben található Autorizált kérelem küldésével.
A tanúsítvány megrendelését követően díjbekérőt küldünk az Ön által kiválasztott számlázási e-mail címre. Amint megérkezett a befizetés az bekerül a rendszerbe, továbbá ugyanerre a számlázási címre lesz megküldve a hivatalos nyugta is.

A megrendelést fizetheti átutalással, bankkártyával vagy akár paypalon keresztül is. További információt az ügyfélszámla súgójában talál. Amennyiben nem érkezik meg a díjbekérő vagy egyéb probléma ütközik, ne habozzon felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
A tanúsítvány megbízhatóságát a hitelesítési hatóság közbenső (intermediate) tanúsítványára való csatlakozásával van garantálva az ún. bizalomláncban. A megbízhatóság hiányának gyakori oka a hiányzó Intermediate tanúsítványok a szerveren, aminek következtében a látogató böngészőjében figyelmeztetés jelenik meg az SSL tanúsítvány ismeretlen kiállítójával kapcsolatban. Az Intermediate tanúsítványok pótolásával a szerveren a probléma eltűnik.
Ha a böngészőben nem jelenik meg a lakat ikon, mint a biztonság kapcsolat jelzése, akkor a weboldal egyes részei nem biztonságos protokollon keresztül vannak betöltve. Az oldal teljes biztonságának és a lakat ikon megjelenítésének érdekében szükséges az oldal minden egyes elemét HTTPS protokollon keresztül betölteni. Ha az oldalon javascript (Google Analytics) van betöltve vagy egy kép a nem biztonságos HTTP protokollon keresztül fut, akkor az oldal nem lesz teljes egészében biztonságos és a lakat ikon nem jelenik meg.