Code Signing EV tanúsítványok

A Code Signing tanúsítványok specializált tanúsítványok applikációk aláírására. Elengedhetetlen applikációk kiadóinak, készítőinek és a felhasználóknak is, mivel garantálja a szoftver eredetét, módosulatlanságát és a készítő identitását. Az EV tanúsítványok ezen felül még hitelesebbek, megbízhatóbbak és kizárólag tokenra vannak lementve, amely így védi azt a lopás és a visszaélés ellen.

Code Signing EV tanúsítványok

Mihez szükséges applikációk aláírása Code Signing tanúsítvánnyal?

Az applikációk aláírása véde a felhasználókat a kódok megváltoztatásától; az aláírt applikációk módosítása annak nem megbízhatóságát okozza. A Code Signing tanúsítvánnyal aláírt applikációk felhasználói biztosak lehetnek benne, hogy a megszerzett szoftver egyértelműen attól a vállalattól származik, amely azt létrehozta, és ezáltal megbízhat a szoftver. Az applikációk aláírása szükséges szintúgy annak terjesztésénél (Apple store, Google Play, Microsoft store, atd.).

Az aláírt applikáció elindítása után a felhasználó látja annak kiadóját és az erre való kattintás után láthatja a Code Signing tanúsítvány részleteit. Bármilyen módosításban a kódban érvényteleníti az aláírást. Ezzel a felhasználó azonosíthatja a gyártót és védve van az applikáció kódjának módosításától.

Az EV tanúsítvánnyal történő aláírás megbízhatóbb

A Code Signing EV tanúsítvány garantálja a 100%-os hitelességet és biztonságot applikációinak és a Windows SmartScreen filterében. Biztos lehet benne, hogy általa a Windows nem fogja blokkolni applikációit. A tokenen tárolt tanúsítvány védi a privát kulcsot és a tanúsítványt is annak ellopásától és a visszaéléstől. A tanúsítvány a privát kulccsal nem lehetséges exportálni és annak használatához meg kell adni a jelszót. A visszaélés így gyakorlatilag lehetetlen.


A Code Signing tanúsítvánnyal aláírt applikációk védik a felhasználót

Legbiztonságosabb Code Signing EV tanúsítvány

Az új generációs Code Signing Ev tanúsítványok jobban biztonságossá teszi a kódok aláírását, köszönhetően a hitelesítő hatóság tokenjének használatának, aminek köszönhetően a tanúsítvánnyal való visszaélés gyakorlatilag lehetetlen. Segít elérni a magasabb hitelességét applikációinak és védi programját a Windows Smartscreen Filterében való blokkolásától. A tanúsítványra szintén szükség van a Windows illesztőprogramjainak aláírásához.
Már 201,667 Ft-tól Megrendelés

Kínálatunkban szereplő összes Code Signing tanúsítvány áttekintése

Code Signing tanúsítvány Ár az
SSLmarket-en
Ár a CA-tól Hitelesítés Támogatás
SAN/UC
Kiállítás
(alatt)
Érvényesség
(év)
Megrendelés
Az árak ÁFA-t nem tartalmaznak.
DigiCert Code Signing Már 93,333 Ft-tól $539 OV nem lehetséges 1 nap 1-3 Megrendelni
DigiCert Code Signing EV Már 201,667 Ft-tól $755 EV nem lehetséges 3-5 nap 1-3 Megrendelni