SSL tanúsítvány telepítése webszerverre

Alul magyar útmutatókat talál az SSL tanúsítványok telepítéséhez bizonyos szerverekre. Ha az Ön szervere nincs feltüntve az alábbi útmutatók között, akkor útmutatót angol nyelven az adott tanúsítvány hatóság támogatási portálán talál. A kiválasztott webszerverek számára videó segítséget is készítettünk, mely a CSR generálását és a tanúsítvány szerverre való telepítését mutatja be.

Hol találom a telepítendő tanúsítványt?

Mihelyt véget ér a tanúsítány ellenőrzésének folyamata, a kiállított SSL tanúsítvány a technikai kapcsolat e-mail címére van elküldve, szükség esetén a tanúsítvány bármikor elérhető bejelentkezés után az Ön ügyfélszámlájáról is.

SSL tanúsítvány telepítése Apache szerverre

A súgó ezen cikkében útmutatót talál nyilvános kulcs (CSR) létrehozására és tanúsítvány Apache webszerverre való telepítésére.

SSL tanúsítvány telepítése IIS 7 és IIS 6 szerverre

A súgó ezen cikkében útmutatót talál nyilvános kulcs (CSR) létrehozására és tanúsítvány IIS 7 és IIS 6 webszerverre való telepítésére.

SSL tanúsítvány telepítése IIS 8 és IIS 8.5 szerverre

A súgó ezen cikkében útmutatót talál nyilvános kulcs (CSR) létrehozására és tanúsítvány IIS 8 és a IIS 8.5  webszerverre való telepítésére.

SSL tanúsítvány telepítése Microsoft Exchange 2010 és 2007 szerverre

A súgó ezen cikkében útmutatót talál tanúsítvány Microsoft Exchange 2010 a 2007 szerverre való telepítésére.

SSL tanúsítvány telepítése Apache Tomcat szerverre

A súgó ezen cikkében útmutatót talál tanúsítvány Apache Tomcat webszerverre való telepítésére.

SSL tanúsítvány telepítése nginx szerverre

A súgó ezen cikkében útmutatót talál nyilvános kulcs (CSR) létrehozására és tanúsítvány Nginx webszerverre való telepítésére.

SSL tanúsítvány telepítése Kerio Connect (Mail server) szerverre

A súgó ezen cikkében útmutatót talál tanúsítvány Kerio Connect webszerverre való telepítésére.

Ha a keresett szerver számára nem talál az oldalunkon telepítési útmutatót, ajánljuk a tanúsítvány hatóságok tudásbázisát. Bennük az SSL tanúsítványok telepítéséhez szükséges útmutatók mindegyikét megtalálja az összes leggyakrabban használt webszerver számára.