Személyes tanúsítványok (S/MIME)

A személyes tanúsítványok (Personal ID, S/MIME) a személy identitásának megerősítésére és az elektronikus kommunikációra (elektronikus aláírás) szolgál. A személyes tanúsítvánnyal aláírást üzenetnek így megtudható az eredete, szerzői eredetisége, de a küldő identitása is, amely hitelesített és fel van tüntetve a személyes tanúsítványban.

Személyes tanúsítványok (S/MIME)

Az S/MIME protokoll az elektronikus aláírásra és a dokumentumok aláírására szolgál. A protokoll szintén használatos az elektronikus aláírást szolgáló tanúsítványok kategóriájának megnevezésére.

Az ebben a kategóriában szereplő tanúsítványokat használhatja e-mail aláírására vagy titkosítására, dokumentumokhoz és természetesen a személyünk autentizációjára, azonosítására.

Az S/MIME jellemzői a DigiCert CA kínálatában

Az egyes termékek által támogatott S/MIME tanúsítványok funkcióit az alábbi táblázat tartalmazza. Segítségével könnyebben kiválaszthat egy konkrét S/MIME tanúsítványt.

  DC Class 1 DC Class 2 QV Advanced+ Personal QV Advanced+ Personal Organisation QV Advanced+ Organization
Tulajdonos e-mail címe
Tulajdonos neve
Tulajdonos vállalatának neve

Kínálatunkban szereplő összes S/MIME tanúsítvány áttekintése

S/MIME tanúsítvány Ár az SSLmarketen Ár a DigiCert-től Hitelesítés Támogatás SAN/UC Kiállítás (alatt) Érvényesség (év) Megrendelés
Az árak ÁFA-t nem tartalmaznak.
Secure Email for Individual Már 5,000 Ft-tól Class 1 NEM 2 perc 1-3 Megrendelni
Secure Email for Business & Organization Már 19,000 Ft-tól Class 2 NEM 2 nap 1-3 Megrendelni