Secure Site Pro Wildcard Objednat

A Secure Site Pro Wildcard egy nagy presztízsű csillagos tanúsítvány ECC titkosítás támogatásával. Jelentősen csökkenthető általa a kiadás, illetve az egyes SSL tanúsítványok telepítésére és kezelésére szánt idő. Ebbe a tanúsítványba további domainek adhatóak SAN-ként. A tanúsítvány az összes Secure Site Pro tanúsítvány prémium funkciójával rendelkezik.

zöld címsor nélkül
DigiCert Smart seal
1-250 SAN támogatás
2 nap kiállítás ideje
100% hitelesség
 • Ármár 1 236 666 Ft -tól
 • Érvényesség1 év
 • Biztonságos összes www domain
 • Hitelesség összes számítógép és mobil
 • Nyilvános kulcs algoritmusa RSA/ECC
 • Szimmetrikus titkosítás256 bit
 • Nyilvános kulcs hossza2.048 (3.072/4.096) bit
 • Gyökér CADigiCert Global Root
 • Pénzvisszatérítési garancia30 nap
 • Tanúsítvány újragenerálásaingyenes
 • Több domain hozzáadása IGEN
 • Pénz garancia$2.000.000

A tanúsítvány ajánlott használata

Az SSL/TLS tanúsítványt olyan esetekben ajánljuk, ahol elvárás a legmasabb szintű biztonság, illetve ahol nem elegek az átlagban használt eszköz és algoritmusok. Ezzel a tanúsítvánnyal használhat posztkvantum kriptográfiát.
Ha a magas szintű biztonság mellett könnyű hitelesítési, autentizáló lehetőségeket kell biztosítania a felhasználók számára, akkor javasoljuk a Secure Site Pro EV (Extended Validation) tanúsítványok.

Secure Site tanúsíványok prémium funkciói

A Secure Site tanúsítvánnyal a leggyorsabban véghezvihető a vállalati hitelesítés köszönhetően a támogatás prioritásának. Mindegyik Secure Site tanúsítvánnyal antimalware ellenőrzést kap weboldalához.

Mindegyik Secure Site tanúsítványhoz weboldalaihoz megkapja a DigiCert Smart Seal pecsétjét, azaz a biztonság legismertebb szimbólumát az interneten. Egy felmérés arra jutott, hogy több mint 90%-a a felhasználóknak felismeri a DigiCert Smart Seal pecsétet és az a benyomása, hogy a webhely számára biztonságos. A szimbólum naponta több milliárdszor van megjelenítve és több mint 100 000 weboldal használja 170 országban. Csatlakozzon ezekhez. A pecsét beüzemelésében a webhelyén segítségére leszünk.

DigiCert Smart Seal pecsét
DigiCert Smart Seal pecsét

A Secure Site termékek variánsainál lehetőségük van használni a Certificate Transparency log monitoring rendszert a magasabb szintű biztonságért. Amennyiben valaki az Ön domainjére állítana ki tanúsíványt, úgy arról azonnal értesülne. E verziók esetében már engedélyezik a DigiCert posztkvantum kriptográfiát .

Secure Site Pro Wildcard tanúsítvány árlistája

A Secure Site Pro Wildcard tanúsítvány támogatja az RSA és az ECC kulcsokat is. Használhat általa elliptikus görbékre épülő algoritmusokat. A tanúsítvány lehetővé teszi a posztkvantum kriptográfiát (PQC) a DigiCert jóvoltával, amelyek felváltják majd a jövőben az RSA és ECC-t.

1 éves

1 633 000 Ft
 • Ár a CA-tól: $4258
 • Jelentős megtakarítás
 •  

Bővítés

+ 1x domain (FQDN): 275 000 Ft

+ 1x Wildcard: 1 540 000 Ft

Megrendelés

Megrendelés több évre

Többéves megrendelés esetén sokat spórolhat! A tanúsítványt megrendelheti akár 6 évre is. Minden évben megkapja az ehhez tartozó egyéves tanúsítvány folytatását.

 • Időt spórol. Egy megrendelés és befizetés = kevesebb adminisztráció.
 • Minél hosszabb a megrendelés érvényessége, annál nagyobb a megtakarítás a csökkenő éves ár által.
 • Az egyéves tanúsítvány folytatását automatikusan és időben megkapja, mindössze ki kell azt cserélnie.
Bővebben

Az ár ÁFA-t nem tartalmaz.

A tanúsítvány megjelenítése böngészőben

Az összes kínálatnukban szereplő SSL tanúsítvány teljesen hiteles és megbízható, a weboldalak látogatóit nem zavarja semmilyen a megbízhatatlanságról szóló figyelmeztetés.

Az internetes böngészőben a biztonságos kommunikációról szóló információk a címsávban vannak jelölve lakat ikonnal és "s" betűvel a http protokollnál.

A lakatra kattintva ellenőrizheti a webhely üzemeltetőjét és a tanúsítvány kiállítóját. További információ a tanúsítvány böngészőben való megjelenítéséről.

Secure Site Pro Wildcard tanúsítvány megjelenítése a böngésző címsávában

FAQ - gyakran ismételt kérdések

A Wildcard tanúsítvány biztonságossá teszi a csillag helyén lévő összes subdomaint. A Wildcard tanúsítványt leggyakrabban a harmadik szintű subdomain biztonságossá tételéhez használják. Például a *.zoner.com-ra kiállított Wildcard tanúsítvány bebiztosítja az alábbi subdomaineket: mail.zoner.com, posta.zoner.com, app.zoner.com stb.

Amennyiben a Wildcard tanúsítvány harmadik szintre volt kiállítva, például *.zoner.com, úgy bebiztosítja a második szintű zoner.com-ot is. Abban az esetben, ha a csillag eggyel alacsonyabb szintre készül, úgy az eredeti domainre nincs érvénnyel. (*.valami.zoner.com nem teszi biztonságossá valami.zoner.com-ot).
A Wildcard tanúsítványhoz CSR-t az említett csillag formával szükséges létrehozni, például *.zoner.com. A csillag a leendő subdomainek helyét jelöli, amely korlátlan mennyiségű lehet.

CSR-t létrehozhat közvetlenül az SSLmarket rendelésénél is, így időt és munkát spórolhat magának. A CSR olyan formában jön léte, hogy az megfeleljen az adott megrendeléshez.
Igen, ebbe a tanúsítványba többletköltségért további SAN-ok adhatóak. Ezek lehetnek átlagos domainek (FQDN), pl. mail.zoner.com), csillagos alakban (*.zoner.hu). A megrendelésnél tetszét szerint kombinálhatja ezen SAN-okat.

Mindegyik Secure Site tanúsítvány lehetővé teszi, hogy a webhelyén elhelyezze a DigiCert Smart Seal pecsétjét. Természetesen csak azok weboldalakon használhatja, amelyek ezen tanúsítványokkal lettek bebiztosítva. Ehhez ki kell generálni a megfelelő kódot, amelyet ezután elhelyez a weboldalán.

Választhat különböző méretekből, sötétebb/világosabb hátterekből, illetve több nyelvből is. A beüzemeléssel kapcsolatban ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal.

Mindegyik Secure Site tanúsítványhoz ingyenesen jár a domainhez egy antimalware védelem. Ez azt jelenti, hogy bármikor több mint 70 antivírus-ellenőrzést végezhet egyszerre. Ennek az eléréséhez lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Az ártalmas, káros kódok ellenőrzése nagyon fontos, mivel ha valaki támadást indít a weboldala ellen és az FTP-re vagy a forráskódba elhelyez egy vírust vagy malwaret, úgy rengeteg kárt okozhat. A megtámadott oldalakat nagyon gyorsan leblokkolják a keresők és a böngészők is, elérhetetlenné téve azokat. A weboldal elleni támadásnak ezért fatális következményei lehetnek.