DigiCert Standard SSL Megrendelés

A DigiCert Standard SSL egy vállalati hitelesítésű SSL/TLS tanúsítvány a DigiCert CA-tól. Nagy előnye a mindössze pár órás rendkívül gyors kiállítás. Támogatja az RSA és az ECC kulcsokat, és akár 250 domaint biztonságossá tehet általa (SAN-onként többletköltség).

OV - vállalati hitelesítés
DigiCert site seal
1-250 SAN támogatás
1 nap kiállítás ideje
100% hitelesség
 • Ármár 84,667 Ft -tól
 • Érvényesség1
 • Biztonságos összes www domain
 • Hitelesség összes számítógép és mobil
 • Nyilvános kulcs algoritmusa RSA és ECC
 • Szimmetrikus titkosítás256 bit
 • Nyilvános kulcs hossza2.048 (3.072/4.096) bit
 • Gyökér CADigiCert Global Root
 • Pénzvisszatérítési garancia30 nap
 • Tanúsítvány újragenerálásaingyenes
 • Több domain hozzáadásaIGEN
 • Pénz garancia$1 250 000

A tanúsítvány ajánlott használata

A DigiCert Standard SSL tanúsítványt ajánlott fontos projektek biztonságossá tételéhez, amelyek megkívánják a szerver autentizációját. Köszönhetően a vállalat nevének feltüntésével a tanúsítvány részleteinél a látogató meggyőzödhet arról, hogy kivel kommunikál. A DigiCert Standard SSL ajánljuk kisebb e-eshopok, hotelek vagy foglaló rendszerek esetében, ahol az ügyfelek személyes adataival dolgoznak. Ajánlott továbbá vállatok webhelyéhez is.

A tanúsítvány az OV tanúsítványok (Organization Validation - vállalati hitelesítés) közé tartozik. Amennyiben a hangsúly a legmagasabb elérhető ügyfél bizalmon és a presztízsen van, úgy ajánljuk valamelyik EV tanúsítványt (Extended Validation - kiterjesztett hitelesítés).

DigiCert Standard SSL árlistája

A DigiCert Standard SSL tanúsítvány akár 250 FQDN SAN (DNS név) hozzáadását támogatja (többletköltség fejében). Ezen FQDN domainneveket akár Wildcard formában is hozzáadhatja.

1 éves

91 000 Ft
 • Ár a CA-tól: 268 €
 • Jelentős megtakarítás CA áraihoz képest
 •  

Bővítés

+ 1x domain (FQDN): 58 000 Ft

+ 1x Wildcard: 297 000 Ft

Megrendelés

Megrendelés több évre

Többéves megrendelés esetén sokat spórolhat! A tanúsítványt megrendelheti akár 6 évre is. Minden évben megkapja az ehhez tartozó egyéves tanúsítvány folytatását.

 • Időt spórol. Egy megrendelés és befizetés = kevesebb adminisztráció.
 • Minél hosszabb a megrendelés érvényessége, annál nagyobb a megtakarítás a csökkenő éves ár által.
 • Az egyéves tanúsítvány folytatását automatikusan és időben megkapja, mindössze ki kell azt cserélnie.
Bővebben

Az árak ÁFA-t nem tartalmaznak.

A tanúsítvány megjelenítése böngészőben

Az összes kínálalatunkban szereplő SSL tanúsítvány teljesen hiteles és megbízható, a weboldalak látogatóit nem zavarja semmilyen a megbízhatatlanságról szóló figyelmeztetés.

Az internetes böngészőben a bebiztosított kommunikációról szóló információk a címsávban vannak jelölve a lakat ikonnal és egy "s" betűvel a http protokollnál.

A lakatra kattintva ellenőrizheti a webhely üzemeltetőjét és a tanúsítvány kiállítóját. További információ a tanúsítvány böngészőben való megjelenítéséről.

DigiCert Standard SSL tanúsítvány megjelenítése a böngésző címsávában

FAQ - gyakran ismételt kérdések

A legmegfelelőbb SSL/TLS tanúsítvány kiválasztásához ajánljuk az SSL tanúsítvány kiválasztása útmutatót. Amennyiben továbbra is bizonytalan a tanúsítvány kiválasztását illetően, ne habozzon felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, amely a megfelelő tanúsítvány kiválasztásában is rendelkezésére áll.

Felveheti velünk a kapcsolatot egyenesen az ügyfélfiókján keresztül, a menüben található Autorizált kérelem küldésével.
A tanúsítvány megrendelését követően díjbekérőt küldünk az Ön által kiválasztott számlázási e-mail címre. Amint megérkezett a befizetés az bekerül a rendszerbe, továbbá ugyanerre a számlázási címre lesz megküldve a hivatalos nyugta is.

A megrendelést fizetheti átutalással, bankkártyával vagy akár paypalon keresztül is. További információt az ügyfélszámla súgójában talál. Amennyiben nem érkezik meg a díjbekérő vagy egyéb probléma ütközik, ne habozzon felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
A tanúsítvány megbízhatóságát a hitelesítési hatóság közbenső (intermediate) tanúsítványára való csatlakozásával van garantálva az ún. bizalomláncban. A megbízhatóság hiányának gyakori oka a hiányzó Intermediate tanúsítványok a szerveren, aminek következtében a látogató böngészőjében figyelmeztetés jelenik meg az SSL tanúsítvány ismeretlen kiállítójával kapcsolatban. Az Intermediate tanúsítványok pótolásával a szerveren a probléma eltűnik.
Ha a böngészőben nem jelenik meg a lakat ikon, mint a biztonság jelképe, akkor a weboldal egyes részei nem biztonságos protokollon keresztül vannak betöltve. Az oldal teljes biztonságának és az ikon megjelenítésének érdekében szükséges az oldal minden egyes elemét HTTPS protokollon keresztül betölteni. Ha az oldalon javascript (Google Analytics) van betöltve vagy egy kép nem biztonságos HTTP protokollon keresztül, akkor az oldal nem lesz teljes egészében bebiztosítva és a lakat ikon nem jelenik meg.