SSL/TLS tanúsítvány videósúgó

Elkészítettünk Önnek néhány videósúgót, amelyek leírják a tanúsítványokkal végrehajtandó feladatokat. A videókból megtudhatja a CSR generálásának és a tanúsítvány kiválasztott szerverekre történő telepítésének lépéseit.

Videosúgó

Hogyan kell nyilvános kulcsot (CSR) kigenerálni az IIS szerveren

Súgó a CSR létrehozására IIS szerveren, amely érvényes az összes IIS verzióra, beleértve IIS 10.

Hogyan generálható (CSR) IIS 7 és IIS 8 szerveren Nyilvános kulcs (CSR) nélkülözhetetlen az SSL tanúsítvány kiállításához. Ebben a videósúgóban megtudhatja, hogy lehet kigenerálni nyilvános kulcsot (CSR- tanúsítvány kérelem) az IIS 7 szerveren.

Hogyan kell telepíteni a tanúsítványt az IIS szerverre

Súgó a tanúsítvány telepítésére IIS szerverek összes verziójára, beleértve az IIS 10-et is.

Hogyan kell telepíteni a tanúsítványt IIS 7 szerverre A videosúgóból megtudja, hogy az újonnan kiállított SSL tanúsítványt hogyan tudja telepíteni a szerverre és társítani (Binding) az érintett domainnel. Ne felejtse el az Intermediate (közbenső) tanúsítvány telepítést sem, amellyel a videósúgól szintúgy foglalkoznak.

Tanúsítvány telepítése Microsoft Exchange szerverre

A videósúgót az SSL/TLS tanúsítványok telepítéséről Microsoft Exchange szerverre megtalálja itt: Tanúsítvány telepítése Microsoft Exchange szerverre.

Code Signing EV tanúsítvány üzemeltetése (aktiváció)

Súgó a Code Signing EV tanúsítvány tokenra történő letöltéséhez. Ezeket a lépséket a Code Signing EV tanúsítvány kiállítása után szükséges megtenni, amely a biztonságos tokenre van lementve. A token a hitelesítő hatóság (CA) futár által küldi el a tanúsítvány elkészültével.

A súgót és a videót megtalálja az alábbik cikkben: Code Signing EV tanúsítvány üzemeltetése (aktiváció).

Szükség esetén ne habozzon felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, amely segít a megfelelő tanúsítvány kiválasztásában, vagy bármilyen felmerülő kérdés megválaszolásában.

Hasznos volt Önnek ez a cikk?