Tanúsítványok dokumentumok és PDF-ek aláírásához

A dokumentumok és PDF fájlok aláírására szolgáló tanúsítványok védik az aláírt dokumentumot elektronikus, digitális aláírással. A változatlanság és az adatvédelem megőrzése mellett a dokumentum-készítő hitelesítését, azonosítását is szolgálja. Használhatja őket közvetlenül az irodai alkalmazásokban.

Tanúsítványok dokumentumok és PDF-ek aláírásához

A DigiCert tanúsítványai segítségével létrejövő aláírások hitelesek és megbízhatóak minden irodai programban: többek között Adobe PDF, Microsoft Office, OpenOffice és LibreOffice. Az aláírás közvetlenül ezen irodai programokban történnek, nincs szüksége semmilyen további speciális szoftverre használatukhoz.

Miért fontos a dokumentum aláírása

A dokumentum digitális aláírásával garantálja nem csak a szerző későbbi azonosításának, autorizációjának lehetőségét, de a dokumentum formáját, módosulatlanságát is az aláírás pillanatától. Az aláírt dokumentumot nem lehetséges módosítani és az aláírás biztosítja annak integritását; amint bármilyen változtatással meg van zavarva, úgy az aláírás érvénytelenné válik. A dokumentum digitális aláírásának másik előnye az aláírás lejárhatatlansága.

A DigiCert tanúsítványokkal történő aláírással eléri a magasabb biztonságot, köszönhetően a tanúsítvány tokenen való elhelyezésének. A vállalata által használt aláíró tanúsítvánnyal így sosem lehetséges a visszaélés, ugyanis a privát kulcs a tokenre van elmentve, amelyet erős jelszó véd. Annak feltörésére tett kísérlet pedig a token leblokkolásához vezet.

A dokumentumok aláírása egyszerű

A tanúsítvány megrendelésének befejeztével a DigiCert-től egy token fog érkezni, amit azonnal elkezdhet használni. A programban amelyet irodai dokumentum létrehozására használ hívja elő az aláírási párbeszédablakot, parancssort, és erősítse meg azt. Azonnal elküldheti az újonnan aláírt dokumentumot a címzettnek, aki tudja azonosítani tudja kitől származik, és hogy az aláírás óta nem változott az.

A dokumentumok aláírásának elve

Hogy néz ki a dokumentum aláírása a gyakorlatban?

Az alábbi képeken gyakorlati példákon keresztül látható az irodai dokumentum aláírása.

Aláírás az Adobe Reader-ben.
Aláírás az Adobe Reader-ben.
 
Aláírás a Word-ben
Aláírás a Word-ben.

Kínálatunkban szereplő összes Document Signing tanúsítvány áttekintése

Document Signing tanúsítvány Ár az SSLmarket-en Ár a DigiCert-től Hitelesítés Támogatás SAN/UC Kiállítás (alatt) Érvényesség (év) Megrendelés
Ceny uvedené bez DPH.
Document Signing Individual (500) Már 82,333 Ft-tól $579 OV NEM 7 nap 1-3 Megrendelni
Document Signing Individual (2000) Már 125,333 Ft-tól $895 OV NEM 7 nap 1-3 Megrendelni
Document Signing Organization (2000) Már 125,333 Ft-tól $579 OV NEM 7 nap 1-3 Megrendelni
Document Signing Organization (5000) Már 195,000 Ft-tól $895 OV NEM 7 nap 1-3 Megrendelni