Secure Site Pro tanúsítvány Megrendelés

A Secure Site Pro tanúsítvány vállalati hitelesítéssel az érzékeny adatok biztonságossá tételére szolgál. A magas garanciának köszönhetően bankok és pénzügyi intézetek használják. Az ezzel a tanúsítvánnyal való bebiztosítás ellenáll a kvantumszámítógépeknek, amelyek megszakíthatják az RSA-t és az ECC-t is.

zöld címsor nélkül
DigiCert Smart seal
1-250 SAN támogatás
2 nap kiállítás ideje
100% hitelesség
 • Ármár 337,333 Ft -tól
 • Érvényesség1 év
 • Biztonságos összes www domain
 • Hitelesség összes számítógép és mobil
 • Nyilvános kulcs algoritmusa RSA/ECC
 • Szimmetrikus titkosítás256 bit
 • Nyilvános kulcs hossza2.048 (3.072/4.096) bit
 • Gyökér CADigiCert Global Root
 • Pénzvisszatérítési garancia30 nap
 • Tanúsítvány újragenerálásaingyenes
 • Több domain hozzáadása IGEN
 • Pénz garancia$1.500.000

A tanúsítvány ajánlott használata

Az SSL/TLS tanúsítványt olyan esetekben ajánljuk, ahol elvárás a legmasabb szintű biztonság, illetve ahol nem elegek az átlagban használt eszköz és algoritmusok. Ezzel a tanúsítvánnyal használhat posztkvantum kriptográfiát.
Ha a magas szintű biztonság mellett könnyű hitelesítési, autentizáló lehetőségeket kell biztosítania a felhasználók számára, akkor javasoljuk a Secure Site Pro EV (Extended Validation) tanúsítványok.

Secure Site tanúsíványok prémium funkciói

A Secure Site tanúsítvánnyal a leggyorsabban véghezvihető a vállalati hitelesítés köszönhetően a támogatás prioritásának. Mindegyik Secure Site tanúsítvánnyal antimalware ellenőrzést kap weboldalához.

Mindegyik Secure Site tanúsítványhoz weboldalaihoz megkapja a DigiCert Smart Seal pecsétjét, azaz a biztonság legismertebb szimbólumát az interneten. Egy felmérés arra jutott, hogy több mint 90%-a a felhasználóknak felismeri a DigiCert Smart Seal pecsétet és az a benyomása, hogy a webhely számára biztonságos. A szimbólum naponta több milliárdszor van megjelenítve és több mint 100 000 weboldal használja 170 országban. Csatlakozzon ezekhez. A pecsét beüzemelésében a webhelyén segítségére leszünk.

DigiCert Smart Seal pecsét
DigiCert Smart Seal pecsét

A Secure Site termékek variánsainál lehetőségük van használni a Certificate Transparency log monitoring rendszert a magasabb szintű biztonságért. Amennyiben valaki az Ön domainjére állítana ki tanúsíványt, úgy arról azonnal értesülne. E verziók esetében már engedélyezik a DigiCert posztkvantum kriptográfiát .

Secure Site Pro tanúsítványok árlistája

A Secure Site Pro tanúsítvány támogatja az RSA és az ECC kulcsokat is. Használhat elliptikus görbékre épülő algoritmusokat. A tanúsítvány lehetővé teszi a posztkvantum kriptográfiát (PQC) a DigiCert jóvoltával, amelyek felváltják majd a jövőben az RSA és ECC-t.

1 éves

368 000 Ft
 • Ár a CA-tól: $1118
 • Jelentős megtakarítás
 •  

Bővítés

+ 1x domain (FQDN): 275 000 Ft

+ 1x Wildcard: 1 540 000 Ft

Megrendelés

Megrendelés több évre

Többéves megrendelés esetén sokat spórolhat! A tanúsítványt megrendelheti akár 6 évre is. Minden évben megkapja az ehhez tartozó egyéves tanúsítvány folytatását.

 • Időt spórol. Egy megrendelés és befizetés = kevesebb adminisztráció.
 • Minél hosszabb a megrendelés érvényessége, annál nagyobb a megtakarítás a csökkenő éves ár által.
 • Az egyéves tanúsítvány folytatását automatikusan és időben megkapja, mindössze ki kell azt cserélnie.
Bővebben

Az árak ÁFA-t nem tartalmaznak.

A tanúsítvány megjelenítése böngészőben

Az összes kínálalatunkban szereplő SSL tanúsítvány teljesen hiteles és megbízható, a weboldalak látogatóit nem zavarja semmilyen a megbízhatatlanságról szóló figyelmeztetés.

Az internetes böngészőben a bebiztosított kommunikációról szóló információk a címsávban vannak jelölve a lakat ikonnal és egy "s" betűvel a http protokollnál.

A lakatra kattintva ellenőrizheti a webhely üzemeltetőjét és a tanúsítvány kiállítóját. További információ a tanúsítvány böngészőben való megjelenítéséről.

Secure Site Pro tanúsítvány megjelenítése a böngésző címsávában

FAQ - gyakran ismételt kérdések

Minden kiállított SSL/TLS tanúsítványt fel kell tüntetni az ún. Certificate Transparency logban (Tanúsítvány-átláthatóság napló) , amelynek több független példánya van. Ezeken a nyilvántartásokon keresztül keresve megtudhatja, hogy valamelyik CA kiállított-e tanúsítvány az Ön domainjéhez. Ez csalás kísérlet esetén fordulhat elő, és nem véd tőle a CAA lista sem (hatóság korlátozó, amely az adott domainhez állíthat ki tanúsítványt).

A CT logok megfigyelése a leghatékonyabb módja, hogy ellenőrizze valaki vissza próbál-e élni (vagy visszaélt) az Ön domainjével. A tudta nélkül kiállított tanúsítványról azonnal értesül.

További információkért ne habozzon felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Mindegyik Secure Site tanúsítvány lehetővé teszi, hogy a webhelyén elhelyezze a DigiCert Smart Seal pecsétjét. Természetesen csak azok weboldalakon használhatja, amelyek ezen tanúsítványokkal lettek bebiztosítva. Ehhez ki kell generálni a megfelelő kódot, amelyet ezután elhelyez a weboldalán.

Választhat különböző méretekből, sötétebb/világosabb hátterekből, illetve több nyelvből is. A beüzemeléssel kapcsolatban ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal.

A jelenleg használt RSA és ECC algoritmusok továbbra is ellenállnak a hagyományos számítógépek támadásai ellen. A sokkal hatékonyabb kvantumszámítógépeknél azonban ezen algoritmusok feltörése nem lesz probléma. Ezért alakult ki a postquantum kriptográfia ipar, amely hatékony a kvantumszámítógépek kihívásai ellen.      Ezt a biztonságot már ma megszerezheti a Secure Site Pro használata által.

Mindegyik Secure Site tanúsítványhoz ingyenesen jár a domainhez egy antimalware védelem. Ez azt jelenti, hogy bármikor több mint 70 antivírus-ellenőrzést végezhet egyszerre. Ennek az eléréséhez lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Az ártalmas, káros kódok ellenőrzése nagyon fontos, mivel ha valaki támadást indít a weboldala ellen és az FTP-re vagy a forráskódba elhelyez egy vírust vagy malwaret, úgy rengeteg kárt okozhat. A megtámadott oldalakat nagyon gyorsan leblokkolják a keresők és a böngészők is, elérhetetlenné téve azokat. A weboldal elleni támadásnak ezért fatális következményei lehetnek.