SSLmarket API tanúsítványok rendeléséhez

Támogatjuk az OpenAPI és a Swaggert Az SSLmarket egy API-t kínál, amely megkönnyíti a megrendeléseket szinte bármelyik általunk kínált tanúsítványra. Segít felgyorsítani több tanúsítvány megrendelését, így arra koncentrálhat, ami igazán fontos az üzlete számára. Az alábbiakban talál egy dokumentációt, amely segít az API-n keresztül történő tanúsítványrendelés megkezdésében és az időmegtakarításban!

Az egyszerű implementáció érdekében használja az OpenAPI specifikációt és a Swagger-t.

Az SSLmarket API használata

Az API kétféleképpen használható. Az ajánlott módszer a teljes körű implementáció az Ön rendszerébe vagy saját felületére a tanúsítványok megrendeléséhez. Ezt a dokumentáció alapján könnyen megteheti. Az Az OpenAPI specifikációnak való megfelelésnek köszönhetően nálunk komplett specifikációt generálhat, melynek integrálása így nagyon egyszerű.

Az API használatának második módja olyan ügyfelek számára alkalmas, akik nem tudnak programozni, vagy nem áll rendelkezésükre programozó. A felhasználóbarát felületű, harmadik féltől származó Postman segítségével implementáció nélkül könnyedén igényelhet megrendeléseket. Ennek eredményeképpen a tanúsítványok kezelése és kezelése is jelentősen felgyorsul.

A megrendeléseket ezzel egyszerűen megadhatja az összes lépés megismétlése nélkül, ahogy a már kiadott tanúsítványt is letöltheti az API-n keresztül. Ajánljuk kombinálni a Postman-t a Doporučujeme zkombinovat rozhraní Postman s naší vlastní aplikací SSLmarket Windows alkalmazásunkkal.

Első lépések az SSLmarket API-valu

Minden ügyfelünk elkezdheti használni az SSLmarket API-t. Nincs szükség semmilyen szerződés aláírásra vagy egyéb formalitásokra. Mindössze annyit kell tennie, hogy bejelentkezik az ügyfélfiókjába, és az fiókbeállításokban engedélyezi az API hozzáférést. Ezáltal az SSLmarket API-hoz való hozzáféréshez egy egyedi API-kulcs generálódik az Ön számára (a kulcs az ügyfélfiókhoz van kötve).

Ezután adja át a dokumentációt a programozójának. Könnyen olvasható az openapi-specifikáció végpontról, OpenAPI specifikáció formátumban. A format paraméter értéke json vagy yaml lehet. A válasz application/json vagy application/x-yaml formátumban van.

GET https://www.sslmarket.hu/api/openapi-specification/format/json

Ebben a formátumban egyszerűen importálhatja környezetébe vagy eszközébe (például Postman), és elkezdheti használni az API-t. Kipróbálhatja az API-t a Swaggerben is. Ehhez látogasson el a következő URL-re: https://www.sslmarket.hu/api/swagger-ui/.

Hitelesítés kérése

Az API-hoz érkező összes kérésnek tartalmaznia kell egy hozzáférési hitelesítési tokent (X-Auth-Token) a HTTP-kérelem fejlécében. Ez az ügyfélfiók beállításokban található, miután aktiválta a "API hozzáférés engedélyezése" opciót.

GET /api/order/list HTTP/1.1
Host: sslmarket.cz
X-Auth-Token: {{AUTH_TOKEN}}

Visszatérési értékek

A sikeres végponthívás után az API a 2XX HTTP státuszú válaszkódot adja vissza. Sikertelen hívás esetén az API egy állapotkódot küld vissza 4XX válasszal; amely törzsszövege tartalmazza a hiba típusát (karakterlánc) és leírását.

Az SSLmarket API rendelkezésre álló funkciói

Az alábbiakban megtalálja azoknak az API-funkcióknak a listáját, amelyek segítségével megrendelheti és letöltheti az összes digitális tanúsítványát kínálatunkból.

Minden funkció a saját végpontján keresztül érhető el, amelyre a szükséges paramétereket tartalmazó kérést küld az adott függvény meghívása. A beviteli paraméterek fel vannak osztva kötelezőre, amelyet a kérésben el kell küldeni, és opcionálisra (választható). A specifikációban minden funkciónál fel van tüntetve annak használata, végpont címe, a bemeneti és kimeneti paraméterek leírása és a formátum válasza.

 • Az OpenAPI specifikáció generálása - kezdje ezzel a lépéssel, lásd: Kezdő lépések az SSLmarket API-val
 • Termékek listája
 • DCV e-mail újraküldése
 • Új megrendelése behelyezése
 • Megrendelések listája
 • Megrendelések részletei
 • Megrendelések szerkesztése
 • Tanúsítvány reissue (újrakiadás)
 • Tanúsítvány reissue törlése
 • Tanúsítvány revokálás (visszahívás)
 • Tanúsítvány letöltése
 • CSR dekóder
 • Tanúsítvány dekóder
 • OCSP check

sslmarket

Túl sok ez Önnek?

Szívesen adunk tanácsokat az API használatával kapcsolatban. Köszönetet mondunk visszajelzéseiért, tapasztalataiért..

Írjon nekünk
info@sslmarket.hu
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hívjon minket
+36 20 234 3883