DigiCert ONE – teljes körű PKI platform Logo digiCert ONE

Bemutatjuk a világ legfejlettebb és legsokoldalúbb PKI platformját - a DigiCert ONE-t. Öt komponensből áll, amelyek minden elképzelhető igényt lefednek. Egységes platform, modern architektúra és rugalmas telepítési lehetőségek. Ez a DigiCert ONE, és most már Ön is használhatja.

DigiCert ONE az alábbi öt komponensből áll: DigiCert ONE

 • DigiCert® Trust Lifecycle Manager
 • DigiCert® Software Trust Manager
 • DigiCert® Document Trust Manager
 • DigiCert CertCentral® TLS Manager
 • DigiCert® IoT Trust Manager

A DigiCert ONE egyes összetevői együttesen vagy külön-külön is használhatók egy mindent átfogó platformban.

DigiCert® Trust Lifecycle Manager

Ahogy a neve is mutatja a tanúsítvány egész életciklusát kezelésére szolgál. Az eszköz tanúsítvány- és PKI-kezelő eszköz, amely átláthatóságot és ellenőrzést biztosít a vállalata számára. Segítségével automatizálhatja a tanúsítványok beszerzését, meghosszabbítását és telepítését, amely leveszi a terhet a válláról. Egy tanúsítvány se fog figyelmeztetés nélkül lejárni, amivel bonyodalmakat és biztonsági kockázatot okozna.

DigiCert® Trust Lifecycle Manager A Trust Lifecycle Manager lehetővé teszi a vállalatában leggyakrabban előforduló PKI esetek alkalmazását, mint például:

 • TLS/SSL tanúsítványok
 • Felhasználó- és végpont-hitelesítés
 • Kiszolgáló hitelesítés
 • Biztonságos e-mail
 • Intermediate közbenső tanúsítványok (ICAs)
 • stb...

A DigiCertONE összetevő által lehetővé tett tanúsítvány-életciklus automatizálást az ACME, az Intune SCEP, az EST és a CMP protokollok segítségével használhatja ki.

A Trust Lifecycle Managerrel kapcsolatos további információkért látogasson el a termék oldalára. Trust Lifecycle Manager, vagy a Datasheetre.

DigiCert® Software Trust Manager

A Software Trust Managerrel automatizálhatja a vállalatában fejlesztett kód aláírását, és biztos lehet benne, hogy mindenki számára megbízható és biztonságos lesz. Ma már bevett gyakorlat az összes alkalmazás aláírása, és a Software Trust Manager tökéletesen megoldás erre.

A code signing aláíró tanúsítvány tárolható a DigiCert cloudján, felhőjén, amely egyenértékű a HSM-mel. Nemcsak, hogy az ügyfélnek nem kell saját HSM-et vásárolnia, de ez a legbiztonságosabb módja az aláírásnak. A Software Trust Managerrel ráadásul hash signing metódussal is aláírhat, amely nem csak biztonságos, de rendkívül gyors is.

Biztonságosan válthat a kulcsok online/offline állapota között, és ütemezheti a használatukat, például csak egy új build kiadásához. A kulcsokhoz való hozzáférést bizonyos személyekre is korlátozhatja. Ez az aláírás biztonságának új szintjét adja!

Ezt a modern és biztonságos aláírást nyugodtan integrálhatja jelenlegi CI/CD rendszerébe. A Trust Manager szoftver támogatja az integrációt minden elképzelhető platformmal, és a PKCS11/KSP-vel olyan népszerű eszközökkel kínál integrációt, mint a Jenkins, Azure Pipelines, Gradle és más eszközök.

Bővebb információkat talál a Software Trust Managertermékoldalán, vagy a Datasheeten.

SSLMARKET A RENDELKEZÉSÉRE ÁLL

DigiCert® Document Trust Manager

Az interneten keresztül történő dokumentumcsere nem nélkülözheti az elektronikus aláírást, amely nemcsak az Ön azonosítását, hanem a dokumentum sértetlenségét és megváltoztathatatlanságát is biztosítja.

A DigiCert® Document Trust Manager teljes körű megoldást kínál a digitális tanúsítványok és dokumentum aláíró címkék felhőben történő kezelésére. A Cloud Signature Consortium (CSC) API segítségével más aláírási megoldásokkal is integrálható.

Ez az eszköz támogatja az AATL, eIDAS és ZertES tanúsítványokat, amelyeket közvetlenül a DigiCert felhőben használhat, anélkül, hogy a dokumentumok offline aláírása a tokenen lévő tanúsítvány használatával bonyolult lenne. Az ilyen hitelesítési szintű tanúsítványok a kézzel írt aláírások helyettesítésére szolgálhatnak. A DigiCert® Document Trust Manager segítségével több kollégával is együttműködhet a dokumentumok aláírása és jóváhagyása során.

A Document Trust Manager ökoszisztéma magában foglalja a tanúsítványtulajdonosok kezelését, a személyazonosságukat és a hitelesítésüket, amely automatikusan és távúton történik. Többé nem kell közjegyzőhöz mennie az aláírási tanúsítványok beszerzéséhez!

További információkat a Document Trust Manager termékoldalán talál, vagy a Datasheeten.

DigiCert CertCentral® TLS Manager

A CertCentral® TLS Manager egy tanúsítvány- és tanúsítvány-életciklus-kezelő. Segítségével nemcsak tanúsítványokat szerezhet, hanem meg is újíthatja azokat. A fejlett automatizálásnak köszönhetően ACME vagy automatizálási ügynökök (API-k) segítségével közvetlenül a kiszolgálóiról kérhet tanúsítványokat.

Az SSLmarket ügyfeleinek azonban nincs szükségük a CertCentralra, mivel ugyanazok (és jobb) funkciók állnak rendelkezésükre az SSLmarket-fiókjukban; a DigiCert megoldása nem kínál számukra sok pluszt (például a hálózati tanúsítványok ellenőrzésén kívül).

További információkat talál a DigiCert CertCentral® TLS Manager termékoldalán, vagy a Datasheeten.

DigiCert® IoT Trust Manager

DigiCert® IoT Trust Manager Ön gyárt vagy összeállít hardvereket? A DigiCert IoT Trust Managerrel kezelheti az eszközök identitását méretarányosan, az életciklusuk minden szakaszában. Ez egy PKI-kezelési megoldás, amely beágyazza és kezeli az identitást az eszközökbe. Támogatja a különböző tanúsítványtípusokat és azok megszerzésének módját - az összes ma használatos tanúsítvány- és kulcstípust (RSA, ECDSA, Edwards), a tanúsítványszerzési protokollok széles skáláját (EST, CMPv2, SCEP, ACME, REST API), valamint a tanúsítványok kiadásához többféle hitelesítési lehetőséget. A tanúsítványok hitelesítése és kiállítása más DC1 komponensekkel együttműködve történik.

Alkalmas az elektronika, a chipkészletek és hasonló alkatrészek gyártói, valamint az ezeket összeszerelő berendezések gyártói számára.

További információkat a IoT Trust Manager termékoldalán, vagy Datasheeten olvashat.

Integráció a DC1-gyel

Minden DC1 komponens különálló API-t kínál, így nem kell aggódnia a csatlakoztathatóság miatt. Az API lehetővé teszi az integrációt bármelyik rendszerével.

A DigiCert erőteljesen támogatja a fejlesztőket és a szoftverfejlesztést, ahol a kódaláírás elengedhetetlen. Minden operációs rendszerhez és fejlesztési platformhoz kínál könyvtárakat. Így a modern hash-aláírással aláírhat KSP-vel Windowson, a CryptoTokenKit (CTK) segítségével Apple platformon; a PKCS11 hash-aláírással támogatja a Java, Android, Linux, Docker, OpenSSL, GPG, XML és más platformokat.

Mint látható, a meglévő technológiai platformokkal való integráció nem jelent problémát. A DigiCert ONE-t olyan modern vállalatok számára tervezték, amelyek agilisan fejlesztenek a DevOps segítségével. Jelentősen segíti Önt a CI/CD biztonsága terén.

Hogyan szerezhetem meg a DC1-et?

Ha további információkat, bemutatót vagy indikatív árajánlatot szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot, és minden kérdésére választ adunk. A DigiCert ONE egyes komponenseit szívesen bemutatjuk élőben is.