Kiterjesztett hitelesítés (Extended Validation)

Az EV SSL tanúsítványok a lehető legmagasabb fokú biztonságos felhasználói kommunikációt kínálják, továbbá az így biztonságossá tett weboldalaknál egyértelműen ki van emelve zölddel a címsorban a vállalat és a hitelesítő hatóságról szóló információk. EV tanúsítvány beszerzésével a projekt webhelyének üzemeltetője egyértelművé teszi, hogy fontos szempont számára az internetes biztonság és hogy azon vezető vállalkozásokat közé tartozik, amelyek ezeket a tanúsítványok használják.

EV tanúsítvány megjelenése a böngészőkben

Az EV SSL tanúsítványok olyan projekteknél vannak használva, amelyeknél a megbízhatóság legmagasabb szintje megkívánt és nagy hangsúly van fektetve a biztonságossá tételre. Extended Validation tanúsítvány használatával minden vállalat kijelenti, hogy számára az internetes biztonság fontos és hogy az adott tanúsítványokat használó legjobb vállalatok közé szeretne tartozni. A felhasználó a bebiztosításról és az SSL tanúsítvány jelenlétéről a böngészőben egy lakat ikonnal van informálva és elsősorban azzal, hogy a címsávban jól észrevehető zöld színnel vannak jelölve a vállalatról szóló információk, amely számára az SSL tanúsítvány ki lett állítva.


SSLmarket ajánlja a zöld címsávval ellátott EV tanúsítványt

Ajánljuk: GeoTrust EV tanúsítvány

A True BusinessID EV tanúsítványt ajánljuk minden weboldal számára, amely megbízható és hiteles szeretne lenni. A kínálatunkból leggyakrabban eladott EV SSL tanúsítvány zölddel kiemeli vállalata nevét a címsorban. Akár 250 domaint is biztonságossá tehető általa (SAN-onként többletköltség).
Már 97,533 Ft-tól -tól Megrendelés

Kínálatunkban szereplő EV SSL tanúsítványok áttekintése

SSL tanúsítvány Ár már
SSLmarket
Ár a CA-tól Hitelesítés Támogatás
SAN/UC
Kiállítás
(már)
Érvényesség
(év)
Megrendelés
Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.
GeoTrust True BusinessID EV Már 97,533 Ft-tól $398 EV 1-250 7 nap 1 Megrendelés
Thawte Web Server EV Már 109,867 Ft-tól $398 EV 1-250 4 nap 1 Megrendelés
Symantec Secure Site EV Már 333,000 Ft-tól $1118 EV 1-250 5 nap 1 Megrendelés
Symantec Secure Site Pro EV Már 514,333 Ft-tól $1728 EV 1-250 5 nap 1 Megrendelés
DigiCert Extended Validation SSL Már 139,000 Ft-tól $398 EV 1-250 2-3 nap 1 Megrendelés