SSL/TLS tanúsítvány telepítése szerverre

Elkészítettük Önöknek az SSL tanúsítvány telepítésének útmutatóját a leggyakrabban használt szerveken, beleértve a Microsoft Exchange-t is. A telepítéskor ne feledkezzenek meg az intermediate (közbenső) tanúsítványról, amelyet muszáj telepíteni a szerverre a tanúsítvány teljes megbízhatósága, hitelessége érdekében. A tanúsítvány telepítésének pontos lépéseiről alább olvashat.

SSL/TLS tanúsítvány telepítése szerverre

Az SSL/TLS tanúsítvány telepítése egy webszerverre egyszerű, és az első tapasztalatok után már könnyedén menni fog. A szerverek széles skálájához kínálunk segédanyagot, amelyet a SSL/TLS tanúsítvány telepítése webszerverre cikkünkben talál.

Intermediate tanúsítványok telepítése szerverre

A közbenső, intermediate tanúsítvány kiadója a domainje számára. Hitelességet biztosít és kapcsolódást a CA gyökértanúsítványhoz, amely az összes számítógépen, mobilban és egyéb eszközökön megtalálható. További információk a Intermediate tanúsítványok telepítése szerverre cikkben.

Ahhoz, hogy a tanúsítvány megfelelően működjön (különösen mobilon), ne feledkezzen meg importálni a közbenső tanúsítványt a szerverre. Ezt a tanúsítványt is tartalmazó e-mailben találja.

SSL/TLS tanúsítvány telepítése más típusú szerverre vagy eszközre

A levelező mail szerverek és egyéb megoldásokhoz (NAS) a SSL tanúsítvány telepítése szerverre cikk közepétől találhat segítséget. Ha az Ön készüléke nem szerepel ebben a listában, javasoljuk, hogy olvassa el a kézikönyvet vagy lépjen kapcsolatba a gyártó ügyfélszolgálatával

SSL/TLS tanúsítvány telepítésének ellenőrzése

A telepítés eredményének ellenőrzése az egész folyamat szükséges lezárása. Győződjön meg róla, hogy a tanúsítványt helyesen telepítették, és minden úgy működik, ahogyan kell. A telepítés általános működéséhez használhatja ellenőrző eszközünket; a teljeskörű szerver biztonsághoz pedig ajánljuk a komplexebb SSLlabs Server Test oldalat. További ellenőrző eszközöket talál a Telepítés ellenőrzése oldalon.

Tanúsítvány pecsét megjelenítése

A hitelesítésszolgáltatóink által kiállított tanúsítványok lehetővé teszik, hogy a pecsétet megjelenítse weboldalán. A legolcsóbb RapidSSL tanúsítványon kívül a pecsétek aktívak, és kattintáskor megjelenítik a tanúsítvány adatait a szerveren. Útmutatót talál a Pecsét megjelenítése cikkben.


Segítség az SSL tanúsítványokkal

Kérdése van?

Írjon nekünk
info@sslmarket.hu
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hívjon minket
+36 20 234 3883
Hasznos volt Önnek ez a cikk?