DigiCert KeyLocker (cloud HSM) Megrendelés

A DigiCert KeyLocker egy felhőalapú HSM. Kulcsok létrehozására és tárolására szolgál, amelyeket aztán kódok és alkalmazások aláírására használhat. A KeyLockerrel bárhonnan aláírhat, és a tanúsítványt több személy között is megoszthatja. Többé nem kell egyetlen tokent megosztania, amelyen egy Code Signing kódaláíró tanúsítvány van tárolva.

 HSM   Cloud HSM (DigiCert ONE)
FIPS/CC   FIPS 140-2-2 és CC EAL4+ szabványok
1000   kripto műveletek
<1 min   a létrehozás ideje

Minden Code Signing tanúsítványhoz biztonságos tárolóra van szükség.

A CA/B Forum előírja, hogy a kódaláíró tanúsítványok privát kulcsait FIPS 140-2 2. szintű vagy Common Criteria EAL4+ szintű tanúsítvánnyal rendelkező eszközön kell tárolni. Ezért a Code Singing tanúsítványt már nem lehet PFX fájlban kapni, hanem az csak HSM-en vagy tokenen tárolható.

A Token olcsón és egyszerűen megoldotta ezt a problémát, de használata nem igazán kompatibilis az automatizálással és a csapatszintű használattal. A token jelszavát minden egyes aláíráskor meg kell adni, és ezt nem lehet megkerülni, még a szerveren történő használat esetén sem. A hardveres HSM beszerzése ismét drága és sok vállalat számára felesleges, mert nem fogják használni. Szerencsére van mód arra, hogy a kulcstárolást korszerűvé, egyszerűvé és olcsóbbá tegyük.

A KeyLocker egy kulcstároló a felhőben

A KeyLocker egy egyszerű szolgáltatás, amely a DigiCert ONE platformot használja. A kódaláíró tanúsítványa a felhőben lesz tárolva a privát kulcsával együtt, és így nem kell aggódnia a használata biztonságos megkezdésétől. Ráadásul így mindenhol elérhető lesz az Ön számára..

Az aláírás ezután a DigiCert könyvtárainak használatával történik, amelyek lehetővé teszik az aláíró alkalmazás számára a HSM cloud elérését. Kizárólag hash-aláírást alkalmaznak, ami gyors és hatékony az adatátvitelhez.

A Cloud HSM előnyei

DigiCert KeyLocker előnyei:

 • Szigorú FIPS 140-2 Level 3 tanúsítványnak megfelelő tanúsítványtároló.
 • Generálja, tárolja és védi a kulcsot, mindezt a tokenre való varakozás és egyéb korlátozásai nélkül.
 • Cloud szolgáltatás, amellyel bárhol hozzáférhet a kulcsokhoz és bárol aláírhat velük.
 • Zökkenőmentes integráció az automatizált CI/CD eszközökkel.
 • Minden egyes megvásárolt KeyLocker 1000 aláírás létrehozását teszi lehetővé a CS tanúsítvány érvényességi ideje alatt. Ha ennél többre van szüksége, további példányok könnyen megvásárolhatók.
 • A KeyLockerrel automatizálhatja a kódaláírást, de ami még fontosabb, hogy nem kell hardveres HSM-et vásárolnia. A HSM megvásárlása drága, a DigiCert KeyLockerrel pedig pénzt takaríthat meg. Ráadásul szabadon aláírhat bárhonnan..

  Hogy szerezhető be a KeyLocker?

  A DigiCert KeyLockert a Code Signing vagy Code Signing EV tanúsítványhoz kaphatja meg. Kódaláíró tanúsítvány megrendelésekor a token és a HSM mellett a KeyLockert is kiválaszthatja tárolóként. Egy kis felár ellenében a KeyLocker engedélyezésre kerül, és a kiállított tanúsítvány már fel is kerül a KeyLocker-fiókba. A tanúsítvány kiállítása után automatikusan hozzáférhet hozzá.

  DigiCert KeyLocker árlistája

  A KeyLocker a kódaláíró tanúsítvány kiegészítő szolgáltatásaként vásárolható meg. Egy KeyLocker 1000 titkosítási műveletet jelent; ha elfogy, könnyen vásárolhat még egy példányt.

  Ha szeretné megszerezni a KeyLockert, írjon nekünk.

  KeyLocker cloud HSM

  58 000 Ft
  • Ár a CA-tól: 249 €
  • 1000 aláírási műveletet tesz lehetővé
  • Automatikusan létrejön a DigiCert ONE fiókban
  •  
  Írjon nekünk

  Az árak ÁFA-t nem tartalmaznak.

  GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

  A DigiCert ONE egy átfogó PKI platform. A Software Trust Manager komponens keretén belül olyan megoldást kaphat, amely lehetővé teszi a tanúsítványok aláírásainak átfogó irányítását, a hozzáférések és jogok kezelését és számos más funkciót. További információkért látogasson el a Software Trust Manager termékoldalra.

  A KeyLocker egy egyszerű szolgáltatás, amelynek célja a kulcsok tárolása és elérése a felhőben. Nem biztosítja a Trust Manager szoftvert vagy annak bővített funkcióit, egyszerűen működik. Mindkét szolgáltatás azonban lehetővé teszi az automatikus aláírást és a CI/CD eszközökbe való integrációt.
  A KeyLocker 1000 kriptoművelet elvégzését teszi lehetővé; a korlátozás az aláírásra vonatkozik. Egy egyedi hash aláírása kimerít egy titkosítási műveletet; így a fájl ugyanazon változatlan verziójának újbóli aláírása nem meríti ki a titkosítási műveletet.
  Ha kimeríti a KeyLocker által egy adott kódaláíró tanúsítványhoz biztosított aláírások számát, egyszerűen vásárolhat egy másik KeyLockert és további 1000 művelet áll rendelkezésére. Szükség szerint n-KeyLockert vásárolhat egy Code Signing tanúsítványhoz.
  Minden információ megtalálható a KeyLocker dokumentációban az alábbiakban: CI/CD integrations.
  A KeyLocker lehetővé teszi különböző fájlok, alkalmazások, futtatható fájlok és könyvtárak aláírását. A teljes listát megtalálja az alábbi dokumentációban.