Code Signing tanúsítványok

A Code Signing tanúsítványok az alkalmazások aláírására specializált tanúsítványok. A tanúsítványok lehetővé teszik a fejlesztők és szoftvercégek számára, hogy digitálisan aláírhassák az interneten terjesztett termékeiket. A felhasználó az aláírásnak köszönhetően tudja, hogy az applikáció kitől származik, és biztos lehet benne, hogy az nem volt az átvitel során módosítva.

Code Signing tanúsítványok class=

Egy alkalmazás Code Signing tanúsítvánnyal történő aláírása biztosítja az alkalmazás megbízhatóságát és hitelességét. A kód bármilyen módosítása az aláírásnak köszönhetően észlelve van, az applikáció pedig nem megbízhatónak lesz nyilvánítva. Az alkalmazás Code Signing tanúsítvánnyal történő aláírásával a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a kapott szoftver egyértelműen attól a vállalattól származik, amely azt készítette és hogy ezáltal megbízhatnak a szoftverben.

Az aláírt applikáció elindításánál a felhasználó láthatja a gyártó nevét és arra a névre kattintva megtekintheti a Code Signing tanúsítvány részleteit. Bármilyen módosítás a kódban érvényteleníti az aláírást. Ezzel a felhasználó azonosíthatja a gyártót és védve van az applikáció kódjának káros módosításától.

A tanúsítványokat a kódok aláírásához a következő platformokon használhatja:

 • Microsoft® Authenticode®

  A tanúsítvány szolgál az .exe fájlok aláírására, valamint a .cab, .dll, .ocx, .msi, .xpi, és .xap fájlok aláírására is. A tanúsítvány megszerzéséhez szükséges a Microsoft Windows Logo.

 • Java

  A tanúsítvány a desktop és mobil eszközök Java alkalmazásai részére szolgál. A .jar fájlok és java appletek áláírására szolgál. A Java Runtime Environment (JRE) környezet támogatja.

 • Microsoft® Office and VBA

  A tanúsítvány a VBA objektek és makró aláírására szolgál. Alkalmas a Microsoft Office és a harmadik féltől származó VBA-t használó alkalmazások számára.

 • Adobe® AIR®

  Az .air vagy .airi fájlok aláírására szolgál. Szükséges minden alkalmazásnál, ami AIR-en alapul..

 • Mac®

  A Mac OS alkalmazások aláírására szolgál.


A Code Signing tanúsítvánnyal aláírt applikáció védi a felhasználókat

A legbiztonságosabb Code Signing EV tanúsítvány

Az új generációs Code Signing EV tanúsítványok jobban biztonságossá teszi a kódok aláírását, köszönhetően a hitelesítő hatóság tokenjének használatának, aminek köszönhetően a tanúsítvánnyal való visszaélés gyakorlatilag lehetetlen. Segít elérni a magasabb hitelességét applikációinak és védi programját a Windows Smartscreen Filterében való blokkolásától. A tanúsítványra szintén szükség van a Windows illesztőprogramjainak aláírásához.
Már 183 333 Ft-tól Megrendelés

Kínálatunkban szereplő összes Code Signing tanúsítvány áttekintése

Code Signing tanúsítvány Ár az
SSLmarket-en
Ár a CA-tól Hitelesítés Támogatás
SAN/UC
Kiállítás
(alatt)
Érvényesség
(év)
Megrendelés
Az árak ÁFA-t nem tartalmaznak.
DigiCert Code Signing Már 70000 Ft-tól $499 OV nem lehetséges 1 nap 1-3 Megrendelni
DigiCert Code Signing EV Már 183 333 Ft-tól $699 EV nem lehetséges 3-5 nap 1-3 Megrendelni