Code Signing tanúsítványok

A Code Signing tanúsítványok az alkalmazások aláírására specializált tanúsítványok. A tanúsítványok lehetővé teszik a fejlesztők és szoftvercégek számára, hogy digitálisan aláírhassák az interneten terjesztett termékeiket. A felhasználó az aláírásnak köszönhetően tudja, hogy az applikáció kitől származik, és biztos lehet benne, hogy az nem volt az átvitel során módosítva.

Code Signing tanúsítványok

Egy alkalmazás Code Signing tanúsítvánnyal történő aláírása biztosítja az alkalmazás megbízhatóságát és hitelességét. A kód bármilyen módosítása az aláírásnak köszönhetően észlelve van, az applikáció pedig nem megbízhatónak lesz nyilvánítva. Az alkalmazás Code Signing tanúsítvánnyal történő aláírásával a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a kapott szoftver egyértelműen attól a vállalattól származik, amely azt készítette és hogy ezáltal megbízhatnak a szoftverben.

Az aláírt applikáció elindításánál a felhasználó láthatja a gyártó nevét és arra a névre kattintva megtekintheti a Code Signing tanúsítvány részleteit. Bármilyen módosítás a kódban érvényteleníti az aláírást. Ezzel a felhasználó azonosíthatja a gyártót és védve van az applikáció kódjának káros módosításától.

A tanúsítványokat a kódok aláírásához a következő platformokon használhatja:

 • Microsoft® Authenticode®

  A tanúsítvány szolgál az .exe fájlok aláírására, valamint a .cab, .dll, .ocx, .msi, .xpi, és .xap fájlok aláírására is. A tanúsítvány szükséges a Microsoft Windows Logo megszerzéséhez.

 • Java

  A tanúsítvány a desktop és mobil eszközök Java alkalmazásai részére szolgál. A .jar fájlok és java appletek áláírására szolgál. A Java Runtime Environment (JRE) környezet támogatja.

 • Microsoft® Office and VBA

  A tanúsítvány a VBA objektek és makró aláírására szolgál. Alkalmas a Microsoft Office és a harmadik féltől származó VBA-t használó alkalmazások számára.

 • Adobe® AIR®

  Az .air vagy .airi fájlok aláírására szolgál. Szükséges minden alkalmazásnál, ami AIR-en alapul..

 • Mac®

  A Mac OS alkalmazások aláírására szolgál.


A Code Signing tanúsítvánnyal aláírt applikáció védi a felhasználókat

A legbiztonságosabb Code Signing EV tanúsítvány

Az új generációs Code Signing EV tanúsítványok jobban biztonságossá teszi a kódok aláírását, köszönhetően a hitelesítő hatóság tokenjének használatának, aminek köszönhetően a tanúsítvánnyal való visszaélés gyakorlatilag lehetetlen. Segít elérni a magasabb hitelességét applikációinak és védi programját a Windows Smartscreen Filterében való blokkolásától. A tanúsítványra szintén szükség van a Windows illesztőprogramjainak aláírásához.
Már 201,667 Ft-tól Megrendelés

Kínálatunkban szereplő összes Code Signing tanúsítvány áttekintése

Code Signing tanúsítvány Ár az
SSLmarket-en
Ár a CA-tól Hitelesítés Támogatás
SAN/UC
Kiállítás
(alatt)
Érvényesség
(év)
Megrendelés
Az árak ÁFA-t nem tartalmaznak.
DigiCert Code Signing Már 93,333 Ft-tól $539 OV nem lehetséges 1 nap 1-3 Megrendelni
DigiCert Code Signing EV Már 201,667 Ft-tól $755 EV nem lehetséges 3-5 nap 1-3 Megrendelni