Thawte Web Server Megrendelés

A legnépszerűbb SSL tanúsítvány kínálatunkban a Thawte hitelesítési hatóságtól. Azon vállalat teljeskörű azonosítását és hitelesítését kínálja, amely számára az SSL tanúsítvány ki van állítva. A megbízhatóság és biztonság hangsúlyozására a Thawte Web Server a helyes választás bármely webes projekt vagy webes alkalmazás számára.

zöld címsor nélkül
Thawte site seal
1-250 SAN támogatás
2 nap kiállítás ideje
100% hitelesség
 • Ármár 51,333 Ft -tól
 • Érvényesség1
 • Biztonságos minden www-s domain
 • Hitelesség asztali és mobil applikációk
 • Nyilvános kulcs algoritmusa RSA
 • Szimmetrikus titkosítás256 bit
 • Nyilvános kulcs hossza2.048 (3.072/4.096) bit
 • Gyökér CADigiCert Global Root
 • Pénzvisszatérítési garancia30 nap
 • Tanúsítvány újragenerálásaingyenes
 • Több domain hozzáadása IGEN
 • Pénz garancia$1.250.000

A tanúsítvány ajánlott használata

A Thawte Web Server tanúsítvány leggyakrabban kereskedelmi webes projekteknél alkalmazott, mint például az e-shopok, foglalási rendszerek, vállalati weboldalak vagy nyilvános projektek, ahol az SSL tanúsítvány hitelesítés magasabb szintjének köszönhetően az oldal üzemeltetője meghatározott, hitelesített.
A tanúsítvány az OV tanúsítványok (Organization Validation) csoportjába tartozik. Ha a felhasználói hozzáférhetőség és a minőségi termékek alkotják a legfőbb célt, figyelmébe ajánljuk valamelyik EV tanúsítványunkat (Extended Validation).

Thawte Web Server tanúsítvány árlistája

Thawte Web Server tanúsítvány bármikor (még a kiállítást követően is) további domainekkel bővíteni (SAN-ként).

1 éves

55 000 Ft
 • Ár a CA-tól: 268 €
 • Jelentős megtakarítás
 •  

Bővítés

+ 1x domain (FQDN): 27 500 Ft

+ 1x Wildcard: 203 500 Ft

Megrendelés

Megrendelés több évre

Többéves megrendelés esetén sokat spórolhat! A tanúsítványt megrendelheti akár 6 évre is. Minden évben megkapja az ehhez tartozó egyéves tanúsítvány folytatását.

 • Időt spórol. Egy megrendelés és befizetés = kevesebb adminisztráció.
 • Minél hosszabb a megrendelés érvényessége, annál nagyobb a megtakarítás a csökkenő éves ár által.
 • Az egyéves tanúsítvány folytatását automatikusan és időben megkapja, mindössze ki kell azt cserélnie.
Bővebben

Az ár ÁFA-t nem tartalmaz.

A tanúsítvány megjelenítése böngészőben

Az összes kínálatban levő SSL tanúsítvány teljesen megbízható a és a weboldalak látogatóit nem zavarja semmilyen megbízhatatlanságról szóló üzenet.

z internetes böngészőben a bebiztosított kommunikációról szóló információk a címsávban vannak jelölve a lakat ikonnal és egy "s" betűvel a http protokollnál.

A lakatra kattintva ellenőrizheti az oldal üzemeltetőjét és a tanúsítvány kiállítóját. További információ a tanúsítvány böngészőben való megjelenítéséről.

Thawte Web Server tanúsítvány megjelenítése a böngésző címsávában

FAQ - gyakran ismételt kérdések

A legmegfelelőbb SSL/TLS tanúsítvány kiválasztásához ajánljuk az SSL tanúsítvány kiválasztása útmutatót. Amennyiben továbbra is bizonytalan a tanúsítvány kiválasztását illetően, ne habozzon felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, amely a megfelelő tanúsítvány kiválasztásában is rendelkezésére áll.

Felveheti velünk a kapcsolatot egyenesen az ügyfélfiókján keresztül, a menüben található Autorizált kérelem küldésével.
A tanúsítvány megrendelését követően díjbekérőt küldünk az Ön által kiválasztott számlázási e-mail címre. Amint megérkezett a befizetés az bekerül a rendszerbe, továbbá ugyanerre a számlázási címre lesz megküldve a hivatalos nyugta is.

A megrendelést fizetheti átutalással, bankkártyával vagy akár paypalon keresztül is. További információt az ügyfélszámla súgójában talál. Amennyiben nem érkezik meg a díjbekérő vagy egyéb probléma ütközik, ne habozzon felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
A tanúsítvány megbízhatóságát a hitelesítési hatóság közbenső (intermediate) tanúsítványára való csatlakozásával van garantálva az ún. bizalomláncban. A megbízhatóság hiányának gyakori oka a hiányzó Intermediate tanúsítványok a szerveren, aminek következtében a látogató böngészőjében figyelmeztetés jelenik meg az SSL tanúsítvány ismeretlen kiállítójával kapcsolatban. Az Intermediate tanúsítványok pótolásával a szerveren a probléma eltűnik.
Ha a böngészőben nem jelenik meg a lakat ikon, mint a biztonság kapcsolat jelzése, akkor a weboldal egyes részei nem biztonságos protokollon keresztül vannak betöltve. Az oldal teljes biztonságának és a lakat ikon megjelenítésének érdekében szükséges az oldal minden egyes elemét HTTPS protokollon keresztül betölteni. Ha az oldalon javascript (Google Analytics) van betöltve vagy egy kép a nem biztonságos HTTP protokollon keresztül fut, akkor az oldal nem lesz teljes egészében biztonságos és a lakat ikon nem jelenik meg.