DigiCert Extended Validation SSL Megrendelés

A DigiCert Extended Validation SSL egy bővített vállalati hitelesítésű (Extended Validation) SSL tanúsítvány, zöld címsorral a DigiCert CA-tól. Biztosítja webhelye vagy e-shopja látogatóinak bizalmát.

EV - kiterjesztett hitelesítés
DigiCert site seal
1-250 SAN támogatás
1 nap kiállítás ideje
100% hitelesség
 • Ár már 139,000 Ft-tól
 • Érvényesség1
 • Biztonságos összes www domain
 • Hitelesség összes számítógép és mobil
 • Nyilvános kulcs algoritmusa RSA és ECC
 • Szimmetrikus titkosítás256 bit
 • Nyilvános kulcs hossza2.048 (3.072/4.096) bit
 • Gyökér CADigiCert Global Root
 • Pénzvisszatérítési garancia30 nap
 • Tanúsítvány újragenerálásaingyenes
 • Több domain hozzáadása IGEN
 • Pénz garancia$1 500 000

A tanúsítvány ajánlott használata

A kiterjesztett ellenőrzésű (Extended Validation) tanúsítvány ajánlott e-shopok, banki oldalak és applikációk és általánosságban minden webhely számára, amelyek számára fontos látogatóik vagy ügyfeleik bizalmának elnyerése. A DigiCert Extended Validation SSL tanúsítvány megvásárlásával a lehető legrövidebb időn belül megszerezheti az elérhető legmagasabb szintű hitelesítést és biztonságot.

A vállalat hitelesített neve megjelenítődik a tanúsítványban és egyenest a böngésző címsávjában is, a web címe (URL) mellett. Kompatibilis PC és mobil eszközökkel, mindenhol megjelenítve a vállalat nevét, így azonosítva, autentizálva a szerver üzemeltetőjét is.

DigiCert Extended Validation SSL tanúsítvány árlistája

A DigiCert Extended Validation SSL akár 250 FQDN SAN-t (DNS név) támogat, amellyel bármikor bővíthető a tanúsítvány többletköltség fejében.

1 éves

149 000 Ft
 • Ár a CA-tól: $398
 • Jelentős megtakarítás
 •  

Bővítés

+ 1x domain (FQDN): 74 000 Ft

+ 1x Wildcard: nem lehetséges

Megrendelés

Megrendelés több évre

Többéves megrendelés esetén sokat spórolhat! A tanúsítványt megrendelheti akár 6 évre is. Minden évben megkapja az ehhez tartozó egyéves tanúsítvány folytatását.

 • Időt spórol. Egy megrendelés és befizetés = kevesebb adminisztráció.
 • Minél hosszabb a megrendelés érvényessége, annál nagyobb a megtakarítás a csökkenő éves ár által.
 • Az egyéves tanúsítvány folytatását automatikusan és időben megkapja, mindössze ki kell azt cserélnie.
Bővebben

Az árak ÁFA-t nem tartalmaznak.

A tanúsítvány megjelenítése böngészőben

Az összes kínálalatunkban szereplő SSL tanúsítvány teljesen hiteles és megbízható, a weboldalak látogatóit nem zavarja semmilyen a megbízhatatlanságról szóló figyelmeztetés.

Az internetes böngészőben az EV SSL tanúsítvánnyal biztosított weboldalak a címsávban kiemelt zöld színnel vannak jelölve, valamint lakat ikonnal és egy "s" betűvel a http protokollnál.

A lakatra kattintva ellenőrizheti a webhely üzemeltetőjét és a tanúsítvány kiállítóját. További információ a tanúsítvány böngészőben való megjelenítéséről.

DigiCert Extended Validation SSL tanúsítvány megjelenítődése a böngésző címsorában

FAQ - gyakran ismételt kérdések

Ez a tanúsívány nem teszi lehetővé SAN-ok későbbi hozzáadását a már kiállított tanúsítványhoz. Tehát amennyiben SAN-os tanúsítványra van szüksége, úgy vásárolja meg a Multidomain változatot, és egyből adjon hozzá legalább 1 SAN-t.

Amennyiben a tanúsítvány SAN nélkül került kiállításra, úgy később nem lehetséges ahhoz hozzáadni. Ilyen esetben keresse fel az ügyfélszolgálatunkat Multidomain tanúsítvány cseréjéért.
A legmegfelelőbb SSL/TLS tanúsítvány kiválasztásához ajánljuk az SSL tanúsítvány kiválasztása útmutatót. Amennyiben továbbra is bizonytalan a tanúsítvány kiválasztását illetően, ne habozzon felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, amely a megfelelő tanúsítvány kiválasztásában is rendelkezésére áll.

Felveheti velünk a kapcsolatot egyenesen az ügyfélfiókján keresztül, a menüben található Autorizált kérelem küldésével.
A tanúsítvány megrendelését követően díjbekérőt küldünk az Ön által kiválasztott számlázási e-mail címre. Amint megérkezett a befizetés az bekerül a rendszerbe, továbbá ugyanerre a számlázási címre lesz megküldve a hivatalos nyugta is.

A megrendelést fizetheti átutalással, bankkártyával vagy akár paypalon keresztül is. További információt az ügyfélszámla súgójában talál. Amennyiben nem érkezik meg a díjbekérő vagy egyéb probléma ütközik, ne habozzon felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
A tanúsítvány megbízhatóságát a hitelesítési hatóság közbenső (intermediate) tanúsítványára való csatlakozásával van garantálva az ún. bizalomláncban. A megbízhatóság hiányának gyakori oka a hiányzó Intermediate tanúsítványok a szerveren, aminek következtében a látogató böngészőjében figyelmeztetés jelenik meg az SSL tanúsítvány ismeretlen kiállítójával kapcsolatban. Az Intermediate tanúsítványok pótolásával a szerveren a probléma eltűnik.
Ha a böngészőben nem jelenik meg a lakat ikon, mint a biztonság jelképe, akkor a weboldal egyes részei nem biztonságos protokollon keresztül vannak betöltve. Az oldal teljes biztonságának és az ikon megjelenítésének érdekében szükséges az oldal minden egyes elemét HTTPS protokollon keresztül betölteni. Ha az oldalon javascript (Google Analytics) van betöltve vagy egy kép nem biztonságos HTTP protokollon keresztül, akkor az oldal nem lesz teljes egészében bebiztosítva és a lakat ikon nem jelenik meg.