DigiCert Wildcard SSL Megrendelés

A DigiCert Wildcard SSL egy csillagos SSL/TLS tanúsítvány vállalati hitelesítéssel a DigiCert CA-tól. A tanúsítvány a fődomain korlátlan számú aldomainjét teszi biztonságossá és támogatja a SAN (DNS név) technológia általi bővítést.

zöld címsor nélkül
DigiCert site seal
1-250 SAN támogatás
1 nap kiállítás ideje
100% hitelesség
 • Ármár 171 667 Ft-tól
 • Érvényesség1
 • Biztonságos összes www domain
 • Hitelesség összes számítógép és mobil
 • Nyilvános kulcs algoritmusa RSA/ECC
 • Szimmetrikus titkosítás256 bit
 • Nyilvános kulcs hossza2.048 (3.072/4.096) bit
 • Gyökér CADigiCert Global Root
 • Pénzvisszatérítési garancia30 nap
 • Tanúsítvány újragenerálásaingyenes
 • Több domain hozzáadásaIGEN
 • Pénz garancia$1 250 000

A tanúsítvány ajánlott használata

A tanúsítvány leggyakoribb felhasználása, amikor egy SSL tanúsítvánnyal több subdomain bebiztosítására van szükség több szerveren. Ideális felhasználása olyan speciális webes projekteknek, mint a több szolgáltatással rendelkező szerverek, webhosterek vagy szolgáltatók amelyek több aldomainnel rendelkeznek, például strukturált e-boltok, vagy termék- és ár-összehasonlítók.

DigiCert Wildcard SSL tanúsítvány árlistája

A DigiCert Wildcard SSL tanúsítvány támogatja a Wildcard SAN-okat (DNS nevek). A SAN lehet csillagos aldomain, egy szinttel a fődomain alatt (a Common name-be megadott), vagy egy teljesen független domain.

1 éves

190 000 Ft
 • Ár a CA-tól: $658
 • Jelentős megtakarítás
 •  

Bővítés

+ 1x domain (FQDN): nem lehetséges

+ 1x Wildcard: 169 000 Ft

Megrendelés

Megrendelés több évre

Többéves megrendelés esetén sokat spórolhat! A tanúsítványt megrendelheti akár 6 évre is. Minden évben megkapja az ehhez tartozó egyéves tanúsítvány folytatását.

 • Időt spórol. Egy megrendelés és befizetés = kevesebb adminisztráció.
 • Minél hosszabb a megrendelés érvényessége, annál nagyobb a megtakarítás a csökkenő éves ár által.
 • Az egyéves tanúsítvány folytatását automatikusan és időben megkapja, mindössze ki kell azt cserélnie.
Bővebben

Az ár ÁFA-t nem tartalmaz.

A tanúsítvány megjelenítése böngészőben

Az összes kínálalatunkban szereplő SSL tanúsítvány teljesen hiteles és megbízható, a weboldalak látogatóit nem zavarja semmilyen a megbízhatatlanságról szóló figyelmeztetés.

Az internetes böngészőben a bebiztosított kommunikációról szóló információk a címsávban vannak jelölve a lakat ikonnal és egy "s" betűvel a http protokollnál.

A lakatra kattintva ellenőrizheti a webhely üzemeltetőjét és a tanúsítvány kiállítóját. További információ a tanúsítvány böngészőben való megjelenítéséről.

DigiCert Wildcard SSL tanúsítvány megjelenítése a böngésző címsávában

FAQ - gyakran ismételt kérdések

A DigiCert Wildcards SSL lehetővé teszi Wildcardos SAN használatát csillagos domain formájában. Hozzáadhat bármilyen FQDN SAN-t, de csak is a fődomain egyik aldomainjeként.

Például: Az sslmarket.hu fődomain esetében (megrendeléskor a tanúsítvány CN-je: *.sslmarket.hu) hozzáadhat további SAN többletköltségért, pl *.sslmarket.hu.
Hozzáadhat átlagos FQDN SAN-t is, amely már átfedésben van a CN-ben megadott domainnel, így ez ingyenes lesz. Például test.sslmarket.hu. Az ilyen fődomain SAN-jaként megadott aldomain a csillagos mivolt miatt nem lenne szükséges, azonban néhány platformon segíthet a tanúsítvány kompatibilitásában.
A Wildcard tanúsítvány biztonságossá teszi a csillag helyén lévő összes aldomaint. A Wildcard tanúsítványt leggyakrabban a harmadik szintű subdomain biztonságossá tételéhez használják. Például a *.zoner.com-ra kiállított Wildcard tanúsítvány bebiztosítja az alábbi subdomaineket: mail.zoner.com, posta.zoner.com, app.zoner.com stb.

Amennyiben a Wildcard tanúsítvány harmadik szintre volt kiállítva, például *.zoner.com, úgy bebiztosítja a második szintű zoner.com-ot is. Abban az esetben, ha a csillag eggyel alacsonyabb szintre készül, úgy az eredeti domainre nincs érvénnyel. (*.valami.zoner.com nem teszi biztonságossá valami.zoner.com-ot).
A Wildcard tanúsítványhoz CSR-t az említett csillag formával szükséges létrehozni, például *.zoner.com. A csillag a leendő subdomainek helyét jelöli, amely korlátlan mennyiségű lehet.

CSR-t létrehozhat közvetlenül az SSLmarket rendelésénél is, így időt és munkát spórolhat magának. A CSR olyan formában jön léte, hogy az megfeleljen az adott megrendeléshez.
Igen, a DigiCert Wildcard SSL tanúsítványhoz lehetséges további SAN-ok hozzáadása többletköltség fejében. Ezen SAN-okat (DNS nevek) csillagos formában szükséges megadni. *.domain.hu.