KeyTalk Secure Email Service (SES)

Az üzleti e-mail kommunikációban általában fontos és gyakran érzékeny információkat közöl. Ezt gyakorlatilag bárki elolvashatja az interneten keresztül, mivel a tartalom semmilyen módon nincs védve. Használja az S/MIME tanúsítványokat az e-mail kommunikáció védelmére, amelyek garantálják az üzenet és a feladó hitelességét, és titkosíthatják az üzenetet. Mostantól nem kell semmit sem tennie a telepítésükhöz, és több órányi munkát takaríthat meg az informatikai részlegének!

Keytalk Secure Email Service (SES)

Az alapvető kommunikációs csatorna biztosítása

Egy adott e-mail címre kiállított S/MIME tanúsítvány birtoklása lehetővé teszi, hogy ne csak aláírja, hanem titkosítani is tudja az elküldött üzeneteket. A címzetteken kívül senki más nem láthatja az üzenet tartalmát. Azonban maga az aláírás is előnyös, mivel a feladó származása és személyazonossága mellett azt is bizonyítja, hogy az üzenetet útközben semmilyen módon nem módosították.

Egyszerűen beszerezhető S/MIME tanúsítványok

A vállalati e-mailezés biztosításának legnagyobb problémája - a tanúsítványok beszerzésén kívül, amelyhez általában csak a leendő tulajdonos megerősítésére van szükség - a felhasználók számítógépeire történő tényleges terjesztés. Ha 100 alkalmazottja van a vállalatának, akiknek ugyanannyi számítógépük van, akkor mindegyikükre telepítenie és beállítania kell a tanúsítványt a levelezőprogramban. Ezeket az eljárásokat azonban többé nem kell elvégeznie; a Keytalk Secure Email Service mindent elintéz Önnek! Az S/MIME tanúsítvány teljes életciklusát teljesen automatizálja.

A KeyTalk SES fő előnyei: KeyTalk logo

  • Tanúsítványok életciklusának kezelése és biztonságos tárolása (HSES esetén HSM-en).
  • Egyszerű bevezetés a felhasználók számára, akiknek nem kell semmit sem tenniük.
  • Automatikus tanúsítványkiadás a hitelesítő hatóság CA-ra való csatlakozással.
  • A tanúsítványok letöltése a felhasználónak és beállítása a levelezőprogramban.
  • Időzített tanúsítvány megújítás.

A szolgáltatás működése és licensze

A SES az ügyfelek számára a saját szerverükön (helyben) futó szolgáltatásként érhető el egy KeyTalk szerveren keresztül. A KeyTalk SES felhasználói licenc egyéves időtartamra szól. Az egy felhasználói licenc ára minden költséget fedez - mind a KeyTalk komponens licencét, mind az S/MIME tanúsítvány költségét (az Ön számára könnyítés). Az engedélyezés átlátható, nem kell aggódnia semmilyen további rejtett díj miatt. Szívesen készítünk Önnek egy nem kötelező érvényű árajánlatot.

Különbség a SES és a HSES változat között

A SES opció feltételezi, hogy a KeyTalk az Ön szerverén, azaz helyben fut. A szervert könnyedén futtathatja a felhőben is. Az adminisztráció mindkét esetben az Ön feladata - ha Ön a Linux-kiszolgáló rendszergazdája, amely a KeyTalk-szervert (szolgáltatást) működteti, akkor Ön a KeyTalk-kiszolgáló rendszergazdája.

A HSES-változat viszont közvetlenül a gyártó felhőjében fut, és ezért szolgáltatás (SaaS); a szerveradminisztráció teljesen megszűnik. A hosztolt változat (HSES) ideális azon ügyfelek számára, akik nem rendelkeznek saját informatikai részleggel vagy kapacitással a szerver kezeléséhez. A kulcsokat ráadásul biztonságosan tárolják a HSM Thales adatközpontjában; megszerzésük és kompromittálásuk kizárt.

Hogyan veheti igénybe a szolgáltatást

A DigiCert, amelynek platina partnere vagyunk, a KeyTalk technológiai partnere. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy ezt a forradalmi technológiát eljuttassuk ügyfeleinkhez, és segítsük őket a telepítésben. Így általunk minden részletet megbeszélhet az anyanyelvén.

Bővebb információért, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Azért vagyunk itt, hogy megismerjük az Ön igényeit és azt, hogy hogyan szeretné biztosítani levelezését. Egy ingyenes, kötelezettség nélküli konzultációt követően biztosan tudunk segíteni Önnek a PKI automatizálásában, ami nemcsak nagyobb hatékonyságot és megtakarítást, hanem nagyobb biztonságot is jelent a tanúsítványok használatában.

SSLmarket felkeresése