SSL tanúsítvány rendelése

Új tanúsítvány rendelése

Ha teljesen új tanúsítványt szeretne rendelni, akkor ügyfélszámlája főmenüjében válassza az Új rendelése tételt. Négy tanúsítvány hatóság SSL tanúsítványai közül választhat: THAWTE, Symantec, GeoTrust és RapidSSL.

Rendelés folyamata:

Új tanúsítvány rendelése

Válassza ki az Ön által előnyben részesített tanúsítvány hatóság tanúsítványát és kattintson a Megrendelés gombra.

Műszaki adatok

Adja meg a domain pontos nevét, amelyen az SSL tanúsítvány működni fog. Válassza ki a tanúsítvány érvényességi idejét. Új tanúsítvány rendelése esetén a NEW tételt hagyja kitöltve és válassza ki a platformot, amelyen az SSL tanúsítvány működni fog.

Elérhetőségi információk

Sorban adja meg az elérhetőségeket, amelyek az adott SSL tanúsítványnál lesznek vezetve:

  • Tanúsítvány tulajdonosa (birtokos) - A tulajdonosnak meg kéne egyeznie a HU.NIC-ben vagy a nemzetközi nyilvántartásban vezetett tulajdonossal.
  • Felhatalmazott személy - Ezzel a személlyel lép majd kapcsolatba a tanúsítvány hatóság a kérelem ellenőrzését érintően.
  • Telefon - A cég/kérelmező hivatalos telefonszáma, amely az internetről vagy nyilvánosan hozzáférhető forrásokból is elérhető.
  • Műszaki kapcsolat - A megadott e-mail címre műszaki információk (SSL üzembe helyezésének útmutatói és lépései) és a tanúsítvány lesznek elküldve.
  • Megerősítő e-mail - Ha olyan SSL tanúsítványt választ, aminek ellenőrzése csak e-mailben zajlik, adjon meg egy e-mail címet, amire a tanúsítvány rendelési kérelmet ellenőrző üzenet lesz elküldve.
  • Számlázási adatok - Adja meg a megrendelés számlázási adatait. A fizetési felszólítás és az azt követő számla a megadott e-mail címre lesznek elküldve.

Nyilvános kulcs (CSR) beillesztése

Ha már rendelkezik nyilvános kulccsal (CSR), kérjük illessze be. Hogyan szerezhet nyilvános kulcsot (CSR), azt a súgó CSR-ről szóló cikkéből tudhatja meg. Ha nem rendelkezik nyilvános kulccsal (CSR), később is beillesztheti vagy elküldheti.

Megrendelés összegzése

A megrendelés összegzésében ellenőrizze az összes beadott adatot. Ellenőrizheti az SSL tanúsítvány végösszegét is. Megjegyzést is hozzáadhat a pontosság kedvéért - megjegyzés hozzáadása esetén a tanúsítvány megrendelése manuálisan lesz feldolgozva. A megrendelés elküldése előtt el kell fogadnia az üzleti feltételeket.

Tanúsítvány megújítása (Renew)

Ha a közeljövőben esedekés a tanúsítványa lejárása (érvényességi ideje végéhez közeledik), akkor erről az ügyfélszámlája bevezető oldalán értesül az Aktív tanúsítványok résznél. A lejárás dátuma az adott tanúsítványnál vörös színnel van jelölve.
Ha szeretné tanúsítványa érvényességi idejét meghosszabbítani, akkor a tanúsítvány megújítása szükséges, kattintson a nagyítás ikonra a részletek megjelenítéséért és ezt követően a RENEW gombra.

Megrendelések listája

A Tanúsítványok listája tételnél a jelenleg használatban levő tanúsítványok vannak megjelenítve. A tanúsítvány részleteit a nagyítás ikonra kattintva tudja megjeleníteni. Itt szerkesztheti a tanúsítvány tulajdonosának, technikai személynek és a felhatalmazott személynek néhány adatát. Ha eddig nem illesztette be a nyilvános kulcsot (CSR), itt azt is megteheti.

Tanúsítványok listája

A Tanúsítványok listája tételnél megtalálja az összes jelenleg érvényben levő tanúsítványt és a már lejárt tanúsítványokat is.
Ha szeretné tanúsítványa érvényességi idejét meghosszabbítani, akkor a tanúsítvány megújítása szükséges, kattintson a nagyítás ikonra a részletek megjelenítéséért és ezt követően a RENEW gombra.

Szükség esetén lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, mely segít Önnek a tanúsítvány kiválasztásában és válaszol kérdéseire.