A cloudban lévő PKI automatizálása és kezelése

Biztosítania kell az összes alkalmazott postáját, emailezését? Ön szoftvergyártó vagy IoT? Szüksége van központosított PKI-menedzsmentre cége vagy vállalata számára? Ön a megfelelő címen van velünk. Segítünk megtalálni az ideális megoldást az Ön igényeinek

Automatizace a sprava PKI

A világ legnagyobb CA-jával, a DigiCerttel közreműködve, különféle lehetőségeket kínálunk a PKI automatizálásához minden szinten. A tanúsítvány kiállításától annak telepítéséig; a a személyes tanúsítványok a kódaláírásokon át, a saját CA-ig.

A PKI lehetőségeinek tipikus kihasználása:

  • A kódok és alkalmazások aláírásának automatizálása
  • S/MIME automatizálása- megszerzése, kiállítása és telepítése az end-pointhoz
  • Alkalmazások, applikációk automatikus aláírása (Code Signing) a cloud szolgáltatások segítségével
  • IoT-eszközök gyártása - biztonságuk, firmware-aláírásuk
  • Nagyszámú dokumentumok aláírása, ideértve az időbélyegzővel ellátott intézkedéseket/li>

Nálunk könnyen elérheti a következő eredményeket:

  • Az összes tanúsítvány és kulcs, az összes S/MIME és Code Signing központi managementje
  • Integráció a Active Directory-val, Azure AD vagy LDAP a felhasználók identitásának azonosításához
  • A legszigorúbb szabványú compliance elérése
  • Nagyobb felhasználási biztonság a CA felhőhöz való távoli hozzáférésnek köszönhetően

A cloud PKI teljes kezelése vagy on-premise

A DigiCert által kifejlesztett egyedi megoldásokkal minden tevékenységét biztosíthatja. Az e-mailek, dokumentumok aláírásától az IoT-eszközök biztonságosságáig. Egyetlen társaság sem túl nagy, és nincs eltúlzott igény; egy robusztus platform képes tanúsítványainak millióit kezelni a felhőben vagy on-premise (helyben).

Segítünk a modern platformok elérésében és használatában a PKI kezeléséhez és automatizálásához. A PKI használatához a felhőben a nagyvállalatok egyedi platformot használhatnak, a DigiCert ONE-t. A DigiCert minden PKI modulját integrálja - a tanúsítvány és a kulcsok kezeléstől, az IoT biztonságig.

DigiCert ONE

Küszöbön az alkalmazások, applikációk aláírásának jövője

Az alkalmazások és szoftverek aláírása még soha nem volt ilyen egyszerű! A továbbiakban nem kell kölcsönkérnie a cégen belül a tanúsítványt, vagy a tokent a Code Signing EV tanúsítványhoz. Az egész folyamat automatizálható, és a titkos kulcs a tanúsítvánnyal együtt biztonságosan tárolódik a DigiCert hitelesítő hatóság felhőjében.

Használhat modern Hash-baser signature-t; tehát a posztkvantum kriptográfia alapelveit is. A DigiCert PKI platformja erőteljes már ma készen áll a jövő kihívásaira. Természetesen minden nagyobb platform és operációs rendszer támogatott.

S/MIME tanúsítványok beszerzésének és telepítésének automatizálása

Szimpatizál az elektronikus aláírásokkal? Szeretné használni ezeket vállalat egészére, de elbátortalanítja a tanúsítványok telepítésével és megújításával járó hatalmas munka? Ez már a múlté. Teljeskörű automatizálást tudunk nyújtani a személyes S/MIME tanúsítványok kiadásának és az egyes felhasználói végpontokon, endpointokon történő telepítésének. Mindezt a DigiCert megbízható, biztonsági tanúsítványainak segítségével és konkurenciamentes támogatásunkkal.

Központosíthatja az S/MIME és az SSL/TLS tanúsítványok kezelését helyben közvetlenül a vállalatában, de használhat egy hoszting, high-availability megoldást is, biztonságos kulcstárolással a HSM-en. A nagyobb biztonság mellett megtakaríthat a kiadásokon is.

A személyes tanúsítványok nem az egyetlen típusú tanúsítványok, amelyeket így használhat. Hasonlóképpen automatizálhatja a SSL/TLS tanúsítványok vagy más típusú X.509-tanúsítványok kiadását és telepítését is.

Szeretne többet megtudni az S/MIME és SSL/TLS tanúsítványok beszerzésének és telepítésének automatizálásának lehetőségeiről? Írjon nekünk, és szívesen adunk tanácsot, hogyan oldhatja meg ezeket!

Jellemezze magát vagy vállalkozását

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk megtalálni az ideális, személyre szabott megoldást. Itt vagyunk az Ön számára, és örömmel fogunk megoldást kínálni, az Ön igényeinek és PKI használatának függvényében. Az ingyenes és természetese nem kötelező konzultáció után minden bizonnyal képesek leszünk segíteni Önnek a PKI automatizálásában, amely nemcsak nagyobb hatékonyságot és megtakarításokat, hanem nagyobb biztonságot jelent a tanúsítványok használatában.

Kapcsolatfelvétel: SSLmarket ügyfélszolgálat