Domain hitelesítés (Domain Validation)

Árban a legelérhetőbb SSL tanúsítványok, amelyek a hitelesítés során mindössze az alap hitelesítés, ellenőrzés domain szintjén zajlanak, amikor egy hitelesítő e-mail van kiküldve. Hatalmas előnye a DV tanúsítványoknak a nagyon gyors kiállításuk, amely pár perc alatt véghezvihető.

A DV SSL tanúsítványokat olyan projekteknél ajánlott használni, ahol a hangsúly a tanúsítvány megszerzésének gyorsaságán, a bebiztosítás hatékonyságán és az előnyös áron van. Alkalmazásuk szinte minden SSL kommunikációt igénylő területen jelen van, jellemzően olyan kisebb webes projekteknél, ahol nem igényelt a vállalat hitelesítése, amely számára az SSL tanúsítvány ki lett állítva.

A böngésző az SSL tanúsítvánnyal történő biztosítást egy lakat ikon jelenlétével tudatja a felhasználóval. A tanúsítvány részleteiben igaz szerepelnek alap információk (tanúsítvány hatóság, érvényesség, ..), de a vállalatról, amely számára a tanúsítvány ki van állítva, szinte semmilyen adat nem található.


Thawte 123 tanúsítvány

Megbízható DV tanúsítvány a Thawte-től

A Thawte hitelesítő hatóság árban legelérhetőbb SSL tanúsítványa. Domain érvényesítés (DV) alapján van kiállítva, amely lehetővé teszi a tanúsítvány pár perc alatti kiállítását. Teljesen megfelelő kisebb weboldalak, projektek biztonságossá, megbízhatóvá tételéhez.
Már 16 450 Ft -tól Megrendelés

Kínálatunkban szereplő DV SSL tanúsítványok áttekintése

SSL tanúsítvány Ár az SSLmarketen Ár a CA-tól Hitelesítés TámogatásSAN/UC Kiállítás (már) Érvényesség (év) Megrendelés
Az árak ÁFA-t nem tartalmaznak.
SSL 123 Már 16 450 Ft-tól $149 DV 1-250 10 perc 1-2 Megrendelés
GeoTrust QuickSSL Premium Már 12 475 Ft-tól $149 DV 4 10 perc 1-2 Megrendelés
GeoTrust Standard DV Már 18 500 Ft-tól N/A DV IGEN 2 perc 1-2 Megrendelés
RapidSSL Már 3 745 Ft-tól $49 DV NEM 2 perc 1-2 Megrendelés
RapidSSL Wildcard Már 34 500 Ft-tól $199 DV NEM 2 perc 1-2 Megrendelés