GeoTrust True BusinessID tanúsítvány Megrendelés

A legkeresettebb SSL tanúsítvány a GeoTrust vállalattól. Akár 250 domain biztonságossá tételét kínálja a SAN/UC támogatás által. A tanúsítvány teljeskörű vállalati hitelesítést is kínál tulajdonosának, ráadásul a licenszet korlátlan számú szerveren használhatja.

zöld címsor nélkül
GeoTrust site seal
1-250 SAN támogatás
2 nap kiállítás ideje
100% hitelesség
 • Ármár 58,033 Ft-tól
 • Érvényesség1
 • Biztonságos összes www domain
 • Hitelesség összes számítógép és mobil
 • Nyilvános kulcs algoritmusa RSA és ECC
 • Szimmetrikus titkosítás256 bit
 • Nyilvános kulcs hossza2.048 (3.072/4.096) bit
 • Gyökér CADigiCert Global Root
 • Pénzvisszatérítési garancia30 nap
 • Tanúsítvány újragenerálásaingyenes
 • Több domain hozzáadásaIGEN
 • Pénz garancia$1.250.000

A tanúsítvány ajánlott használata

A GeoTrust True BusinessID tanúsítványt szinte minden SSL kommunikációt igénylő területen használják -legyen az kereskedelmi, vállalati vagy nyilvános webes projekt. Akár 250 domaint lehet vele biztonságossá tenni korlátlan számú szerveren.br /> A tanúsítvány ajánlott a Microsoft Exchange szerver biztonságossá tételéhez..

GeoTrust True BusinessID tanúsítvány árlistája

A GeoTrust True BusinessID tanúsítvány akár 250 domaint is bebiztosít, amit korlátlan számú szerveren használhat.

1 éves

62 200 Ft
 • Ár a CA-tól: $268
 • Jelentős megtakarítás
 •  

Bővítés

+ 1x domain (FQDN): 16 000 Ft

+ 1x Wildcard: 178 200 Ft

Megrendelés

Megrendelés több évre

Többéves megrendelés esetén sokat spórolhat! A tanúsítványt megrendelheti akár 6 évre is. Minden évben megkapja az ehhez tartozó egyéves tanúsítvány folytatását.

 • Időt spórol. Egy megrendelés és befizetés = kevesebb adminisztráció.
 • Minél hosszabb a megrendelés érvényessége, annál nagyobb a megtakarítás a csökkenő éves ár által.
 • Az egyéves tanúsítvány folytatását automatikusan és időben megkapja, mindössze ki kell azt cserélnie.
Bővebben

Az ár ÁFA-t nem tartalmaz.

A tanúsítvány megjelenítése böngészőben

Az összes kínálalatunkban szereplő SSL tanúsítvány teljesen hiteles és megbízható, a weboldalak látogatóit nem zavarja semmilyen a megbízhatatlanságról szóló figyelmeztetés.

Az internetes böngészőben a bebiztosított kommunikációról szóló információk a címsávban vannak jelölve a lakat ikonnal és egy "s" betűvel a http protokollnál.

A lakatra kattintva ellenőrizheti a webhely üzemeltetőjét és a tanúsítvány kiállítóját. További információ a tanúsítvány böngészőben való megjelenítéséről.

A GeoTrust True BusinessID tanúsítvány megjelenítése a böngésző címsávában

FAQ - gyakran ismételt kérdések

A legmegfelelőbb SSL/TLS tanúsítvány kiválasztásához ajánljuk az SSL tanúsítvány kiválasztása útmutatót. Amennyiben továbbra is bizonytalan a tanúsítvány kiválasztását illetően, ne habozzon felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, amely a megfelelő tanúsítvány kiválasztásában is rendelkezésére áll.

Felveheti velünk a kapcsolatot egyenesen az ügyfélfiókján keresztül, a menüben található Autorizált kérelem küldésével.
A tanúsítvány megrendelését követően díjbekérőt küldünk az Ön által kiválasztott számlázási e-mail címre. Amint megérkezett a befizetés az bekerül a rendszerbe, továbbá ugyanerre a számlázási címre lesz megküldve a hivatalos nyugta is.

A megrendelést fizetheti átutalással, bankkártyával vagy akár paypalon keresztül is. További információt az ügyfélszámla súgójában talál. Amennyiben nem érkezik meg a díjbekérő vagy egyéb probléma ütközik, ne habozzon felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
A tanúsítvány megbízhatóságát a hitelesítési hatóság közbenső (intermediate) tanúsítványára való csatlakozásával van garantálva az ún. bizalomláncban. A megbízhatóság hiányának gyakori oka a hiányzó Intermediate tanúsítványok a szerveren, aminek következtében a látogató böngészőjében figyelmeztetés jelenik meg az SSL tanúsítvány ismeretlen kiállítójával kapcsolatban. Az Intermediate tanúsítványok pótolásával a szerveren a probléma eltűnik.
Amennyiben a böngészőben nem jelenik meg a biztonságot jelző lakat ikon, akkor valószínűleg a web valamelyik eleme nem biztonságos protokollon keresztül van beolvasva. A web teljes biztonságához és a lakat ikon megjelenítéséhez szükséges, hogy az oldal összes elemes a HTTPS protokollon keresztül legyen beolvasva. Amennyiben például az oldalon javascript (Google Analytics) vagy valamilyen kép a nem biztonságos HTTP protokolon fut, úgy a biztonság nem lesz teljes és a lakat ikon nem jelenítődik meg.