A KeyTalk BV partnerei lettünk

(2022.1.17) Büszkén jelentjük be, hogy a KeyTalk BV, egy holland PKI megoldásokkal foglalkozó vállalat új partnere lettünk.

KeyTalk logo

A KeyTalk vállalatot 2004-ben alapították, és a kezdetektől fogva a PKI-kezelés egyszerűsítésére összpontosít a hétköznapi felhasználók számára. Küldetésének tekinti, hogy teljes mértékben automatizálja a tanúsítványok beszerzésének és telepítésének fáradságos folyamatát - nem csak az S/MIME, hanem bármelyik esetében

A Zoner SSLmarket a technológiai partnerévé vált ennek az egyedi vállalatnak, ahogy korábban a DigiCertnek is. Az SSLmarket az innovációk vezető szereplője így nem csoda, hogy a három cég így egymásra talált. A hármas partnerségnek természetesen ügyfeleink is örülhetnek. Az SSLmarket szolgáltatásai között megtalálják a tökéletesen mesterhármast - Az SSLmarket tapasztalata és agilitása, a DigiCert megbízható tanúsítványai és a KeyTalk kiváló automatizáltsága. Minden, amire csak vágyhat egy helyen.

A KeyTalk kizárólag partnereken keresztül kínálja automatizált tanúsítványkezelési megoldásait. Az SSLmarketnél ezért örömmel nyújtunk Önnek KeyTalk-szolgáltatásokat, legyen szó akár a Certificate Key Management System (CKMS) vagy Secure Email Service szolgáltatásokról. Hátradőlhet és élvezheti a megtakarított időt és energiát.