SSLmarket sikerei és díjai

A legjobbat akarjuk ügyfeleink számára, ezért dolgozunk együtt a világ legnagyobb hitelesítő hatóságával. Az alábbiakban áttekintést talál közös eredményeinkről és a munkánk után kapott díjakról, kitüntetésekről. Emellett meggyőződhet általuk arról, hogy mi vagyunk a legjobb SSL/TLS tanúsítvány- és PKI-szolgáltató az Ön és vállalkozása számára.

Presztízs partnerség

DigiCert Certified Partner Platinum Elite

DigiCert Certified Partner Platinum Elite vagyunk. Ez a legmagasabb szintű partnerségi viszony, a Symantec és DigiCert hitelesítő hatóság családban, bizonyítja hozzáértésünket a biztonságos SSL/TLS tanúsítványok eetében, illetve hogy nem csak a tanúsítványok eladásában jeleskedünk, hanem hozzáadott értékként felhasználóinknak az egész folyamatban segítünk a szerverük teljes biztonságossá tételében.

Technológiai elsőség

Fontosak számunkra az innovációk, hogy a legjobb minőséget tudják haználni a legnagyobb CA-tól a világon. Az SSLmarket az első eladó Európában, amely elérhetővé tette a DigiCert és a QuoVadist ügyfeleinek. Mindig elsőként ajánljuk a legújabbb termékeket és technológioákat a DigiCert-től. Elsőként hoztuk el a tanúsítványok automatikus megszerzését és telepítését az ACME protokoll által ( bővebben itt olvashat erről)

Elnyert díjaink, kitüntetéseink

Sikereink és díjaink áttekintése, amelyeket DigiCert-től kaptunk.

The Innovation Award 2021

The Innovation Award 2021

Ez a díj az elismerése annak az innovációnak, amelyet a DigiCerttel együttműködve folyamatosan az ügyfeleinknek nyújtunk. A DigiCert termékeinek és szolgáltatásainak innovatív és kivételes felhasználatát is elismeri.

"Megtiszteltetés számunkra, hogy a 2021-es DigiCert Partner Innovation Awardot a ZONER-nek adhatjuk át. Innovatív felületükkel a DigiCert új termékei életre keltek. Ezért nem meglepő, hogy a ZONER lett az idei év első számú többéves tanúsítványforgalmazója az EMEA-régióban. Gratulálunk mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a sikerhez."

Philip Antoniadis - EVP of Worldwide Sales, DigiCert

DigiCert Champion Award 2020

DigiCert Champion Award 2020

A Champion cím a DigiCert által odaítélt második legmagasabb kitüntetés. A díj a tökéletes együttműködés elismerését, a kiemelkedő eredményeket és a díjazott partner eddigi teljesítményének elismerését ötvözi.

A DigiCert Champion cím a hűség, a kizárólagos együttműködés és a közös erőfeszítéseink iránti teljes elkötelezettség szinonimája. Az idei győztes nemcsak ezekkel a tulajdonságokkal büszkélkedhet, hanem teljes mértékben osztja prioritásainkat is. A 2020-as DigiCert Champion díjat ezért nem más, mint a Zoner kapja meg.
Évről évre csak néhány partner képes figyelemre méltó értékesítési eredményeket elérni, és ők megérdemlik az elismerést. A Kiváló értékesítési teljesítmény kategória egyik idei győztese a Zoner.

Dane Greyvenstein, Senior Vice President, DigiCert

DigiCert Partner of the year 2019

Partner 2019

A legmagasabb szintű elérhető díj, amelyet elnyerhettünk a többi konkurens partner között. Az SSLmarket először nyerte el az átlagon felüli teljesítményért és a közreműködésért az új terméket piacra hozatalával.

"A Zoner teljesen megérdemelten nyerte el a 2019-es Parner díjat. Több mint 10 éves együttműködés van a Zonerral mögöttünk, amely egészen 2007-ben kezdődött. A Zoner folyamatosan felülmúlja elévárásainkat, amelyek az eladásokat, a marketiinget, az ügyfelek elégedettségét és az együttműködéshez való viszonyt illeti. A Zonerral közös célunk, hogy biztonságosabbá tegyük az Internetet. Hálásak vagyuk, hogy Platia Elit partnereink lehetnek."

Robert Hoblit, Chief Revenue Officer, DigiCert

DigiCert Cooperation award 2019

Díj az együttműködésért 2019

Az együttműködésért járó díjat minden évben annak a partnernak adják, amely a DigiCertet egyedülálló módon segítette üzlet, marketing és fejlesztésekben. A díj jól mutatja a Zoner és a DigiCert CA közözötti jelentős kölcsönös együttműködést.

"A Zoner, az egyik Platinium Elit partnerünk, vezető szerepet játszott a közös kereskedelmi lehetőségek feltárásában. Gratulálunk nekik ennek a jelentős Digicert Collaboration Award 2019 díj elnyeréséhez."

Robert Hoblit, Chief Revenue Officer, DigiCert


Outstanding Sales Performance award

Outstanding Sales Performance award 2018, 2019, 2020, 2021 és 2022

A Outstanding Sales Performance award díjat (korábban Million dollar club) csak a hitelesítő hatóság legnagyobb partnerei kapják, akik magas szintű értékesítéssel tűntek ki. Az SSLmarket 2018 óta minden évben megkapja ezt a díjat. Ezt a sikert csak azért érhettük el, mert ügyfeleink értékelik szolgáltatásaink minőségét.


Symantec EMEA Sales Growth Partner of the year 2016

Az EMEA régió legnagyobb növekedését mutató díj 2016

A Symantec EMEA Sales Growth Partner of the year díjat minden évben annak a partnernak ítélik oda, amely a legnagyobb növekedést mutatja az eladásokban. Ennek a sikernek köszönhetően tovább bővítettük működésünket Németországban, Franciaországban, Nagy-Britanniában és Spanyolországban.