Qualified Website Authentication Certificate (QWAC) Megrendelés

A Qualified Website Authentication Certificate (QWAC) tanúsítványok a webhelyek biztonságossá tételére és hitelesítésére szolgálnak. A szabványos SSL/TLS tanúsítványokkal szemben ezek minősítettek.

QV Minősített hitelesítés
1 biztonságos cím
1-20 SAN támogatás
15 nap kiállítás ideje
eIDAS Hitelesség
 • Ármár 272 500 Ft-tól
 • Érvényesség1-2 év
 • Biztonságos weboldalok
 • Hitelesség eIDAS, PSD2
 • Nyilvános kulcs algoritmusa RSA
 • Szimmetrikus titkosítás256 bit
 • Nyilvános kulcs hossza2.048 (3.072/4.096) bitů
 • Gyökér CAQuoVadis Root CA
 • Pénzvisszatérítési garancia30 nap
 • Tanúsítvány újragenerálásaingyenes
 • Több domain hozzáadásaIGEN
 • Pénz garanciaN/A

Tanúsítvány ajánlott használata

hogy A QuoVadis QWAC ajánljuk a webszerverek hitelesítetéséhez és biztonságossá tételéhez, ennek a minősített tanúsítvány használata által. A tanúsítvány specifikus használatra lett tervezve, az átlagos eboldalok biztonságossá tételéhez elegek az olyan hiteles tanúsítványok, mint a DigiCert, Thawte, vagy a GeoTrust CA.

QuoVadis QWAC tanúsítvány árlistája

A minősített tanúsítvány változatot, amely PSD2-nak megfelelő fizetési rendszerekhez szükséges itt találja, mint különálló tanúsítványt.

1 éves

287 000 Ft
 • Megtakarítás a CA árához képest
Megrendelés

2 éves

545 000 Ft
 • Megtakarítás a CA árához képest
 • Alacsonyabb ár 1 évre, mint az 1 éves esetében
Megrendelés

Az árak ÁFA-t nem tartalmaznak

A tanúsítvány megjelenítése a böngészőben

Az összes kínálatnukban szereplő SSL tanúsítvány teljesen hiteles és megbízható, a weboldalak látogatóit nem zavarja semmilyen a megbízhatatlanságról szóló figyelmeztetés.

Az internetes böngészőben a biztonságos kommunikációról szóló információk a címsávban vannak jelölve lakat ikonnalés "s" bettűvel a http protokollnál.

A lakatra kattintva ellenőrizheti a webhely üzemeltetőjét és a tanúsítvány kiállítóját. További információ a tanúsítvány böngészőben való megjelenítéséről.

Ezen felül a minősített tanúsítvány specikus információkat tartalmaz azon vállalatról, amely számára ki volt az állítva. Teljes mértékben megfelel az eIDAS követelményeinek.

QuoVadis QWAC tanúsítvány megjelenítése a böngészők címsorában

FAQ - gyakran ismételt kérdések

A minősített tanúsítvány egy különleges tanúsítvány típus amely az európai eIDAS rendeltet szerint lett megalkotva. A minősített tanúsítványok és aláírások az Európai Únióban használatosak, mint egy hiteles aláírás, amelyet az összes EU-s ország közigazgatási szervei elfogadnak.
A QWAC minősített tanúsítvány egy TLS tanúsítvány a weboldal biztonságossá tételére, amely megfelel az eIDAS rendelet irányelveinek. Olyan különleges esetekben használják, mint például a PSD2.
A minősített tanúsítvány egy különleges típusú tanúsítvány speciális feladatokra, a PSD2 reguláció alá tartozó rendszereknél. Ehhez a specifikus esethez külön típusú tanúsítvány használatos, a QWAC a PSD2-höz.
A tanúsítvány vállalatok weboldalai számára van kiállítva és tartalmaz teljes és hitelesített információkat erről a vállalatról. A tanúsítványt kiváltó személy hitelesítve van a kiállítás előtt a hitelesítő hatóság által, de ő nincs feltüntetve a tanúsítványban.

A tanúsítványt a dokumentumok és adatok aláírásához, amelyet a minősített bélyegző tanúsítványnak neveznek, természetesen szintén megtalálja a kínálatunkban. A neve QuoVadis Qualified eSeal Certificate.
A minősített tanúsítvány egy különleges típusú tanúsítvány, amely specifikus információkat tartalmaz annak tulajdonosáról. Ezen felül a tanúsítvány profilja gyakorlatilag egyezik az EV tanúsítvánnyal. Az azonban az eIDAS rendeletnek nem felel meg és ezért, az EV tanúsítvány megszerzésekor nem történik személyes hitelesítés (face to face).