GeoTrust QuickSSL Premium tanúsítvány Megrendelés

A GeoTrust hitelesítési hatóság árban legkedvezőbbb SSL tanúsítványa, amely domain hitelesítés miatt gyorsan kiállítható és telepíthető a szerverre. Ez egy ún. „Low authenticated“, vagyis alacsony hitelesítésű tanúsítvány, ami azt jelenti, hogy a domainen kívül semmi másról nem tárol információt. A tanúsítvány SAN/UC támogatást is tartalmaz, amelynek köszönhetően akár 5 domain is biztonságossá tehető általa.

{geotrust_quickssl_premium_validation_type} {geotrust_quickssl_premium_validation_type_text}
{geotrust_quickssl_premium_secured_domains} domainek száma (FQDN)
{geotrust_quickssl_premium_san_support} SAN támogatás
10 min kiállítás ideje
100% hitelesség
 • Árod {geotrust_quickssl_premium_price_huf}-tól
 • Érvényesség{geotrust_quickssl_premium_years_validity} év
 • Biztonságos összes www domain
 • Hitelesség összes számítógép és mobil
 • Nyilvános kulcs algoritmusa RSA
 • Szimmetrikus titkosítás256 bit
 • Nyilvános kulcs hossza2.048 (3.072/4.096) bitů
 • Gyökér CADigiCert Global Root
 • Pénzvisszatérítési garancia30 nap
 • Tanúsítvány újragenerálásaingyenes
 • Több domain hozzáadásanem teszi lehetővé
 • Pénz garancia$500.000

A tanúsítvány ajánlott használata

Az SSL tanúsítvány olyan projektekhez ajánljuk, ahol a tanúsítvány gyors kiállítása és megszerzése a cél. Alkalmazása főleg az intranetes megoldások, belső szerverek vagy kisebb webes projektek terén van, ahol nem szükséges a vállalat hitelesítése, amely számára az SSL tanúsítvány ki lett állítva. Akár 5 domaint lehet vele biztonságossá tenni, korlátlan számú szerveren.
Amennyiben szempont a tanúsítvány autorizációs szerepe is, vagyis hogy tartalmazzon adatokat a tulajdonosáról, illetve magasabb garanciával járjon, úgy ajánljuk a EV tanúsítványt (Extended Validation) vagy a OV tanúsítványt (Organization Validation), amelyek teljes és hitelesített adatokat szolgálnak a tanúsítvány tulajdonosáról.

GeoTrust QuickSSL Premium tanúsítvány árlistája

A GeoTrust QuickSSL Premium tanúsítvány fel lett váltva a GeoTrust Standard DV tanúsítványra, amelynek már nincsenek olyan SAN korlátozásai, mint elődjének.

A tanúsítvány megjelenítése böngészőben

Az összes kínálalatunkban szereplő SSL tanúsítvány teljesen hiteles és megbízható, a weboldalak látogatóit nem zavarja semmilyen a megbízhatatlanságról szóló figyelmeztetés.

Az internetes böngészőben a bebiztosított kommunikációról szóló információk a címsávban vannak jelölve a lakat ikonnal és egy "s" betűvel a http protokollnál.

A lakatra kattintva ellenőrizheti a webhely üzemeltetőjét és a tanúsítvány kiállítóját. További információ a tanúsítvány böngészőben való megjelenítéséről.

A GeoTrust QuickSSL Premium tanúsítvány megjelenítése a böngésző címsávában

FAQ - gyakran ismételt kérdések

A GeoTrust QuickSSL Premium tanúsítvány támogatja a fődomain (Common name-ben feltüntetve) aldomainjeinek SAN-jait. Például a fődomain zoner.com (automatikusan tartalmazza a www-s formát is ingyen), valamint többletköltség fejében a hozzátartozó SAN-okat, pl. autodiscover.zoner.com, owa.zoner.com, mail.zoner.com.
A GeoTrust QuickSSL Premium tasúsítvány 4 SAN-nal bővíthető, amely kizárólagosan erre a négyre érvényes. Ez a GeoTrust CA (Hitelesítési Hatóság) döntése. Ez akkor is érvényes, ha kifizeti ezt a négy SAN-t és csak egyet használ (később a további három hozzáadható).
A GeoTrust QuickSSL Premium tanúsítvány 1-4 SAN-nal bővíthető, de minden esetben szükséges a négyért fizetni bővítés esetén. Ez a GeoTrust CA (Hitelesítési Hatóság) döntése. Amennyiben kifizeti ezt a négy SAN-t és csak egyet használ, később a további három hozzáadható.