Code Signing tanúsítványok

A Code Signing tanúsítványok olyan specializált tanúsítványok, amelyek applikációk és kódok aláírására szolgálnak. A tanúsítványok lehetővé teszik a szoftverfejlesztő vállalatoknak, hogy az interneten forgalmazott applikációikat aláírják általa. A felhasználó az aláírásnak köszönhetően láthatja, hogy kitől származik az applikáció, és hogy nem volt az a letöltés során megváltoztatva.

A Code Signing tanúsítvánnyal aláírt applikáció garantáltan hiteles és megbízható. Bármilyen módosítás az applikáció kódjában azonnal észlelve van és nem megbízhatónak van jelezve. A Code Signing tanúsítvánnyal aláírt applikációknál a felhasználó biztos lehet abban, hogy a letöltött, beszerzett szoftver egyértelműen attól a vállalattól származik, amely azt kiadta, és így a szoftver megbízható.


A Code Signing tanúsítvánnyal aláírt applikáció védelmet ad a felhasználóknak

A legbiztonságosabb Code Signing EV tanúsítvány

Az új generációs Code Signing EV tanúsítványok még biztonságosabbá teszi a kódok aláírását köszönhetően a hitelesítő hatóságtól származó tokennek, amivel így a tanúsítvánnyal való visszaélés gyakorlatilag lehetetlen. Segít elérni a magasabb hitelességet és megbízhatóságot applikációinak és megakadályozza a Windows Smartscreen Filterjében való blokkolást. A tanúsítványra szintén szüksége van Windows illesztőprogramok aláírására.
Már {symantec_code_signing_ev_price_huf}-tól Megrendelés

Kínálatunkban szereplő összes Code Signing tanúsítvány áttekintése

Code Signing tanúsítvány Ár az
SSLmarket-en
Ár a CA-tól Hitelesítés Támogatás
SAN/UC
Kiállítás
(alatt)
Érvényesség
(év)
Megrendelés
Az árak ÁFA-t nem tartalmaznak.
DigiCert Code Signing Már 70000 Ft-tól $499 OV nem lehetséges 1 nap 1-3 Megrendelni
DigiCert Code Signing EV Már 183 333 Ft-tól $699 EV nem lehetséges 3-5 nap 1-3 Megrendelni