API az SSL tanúsítványok rendeléséhez

Az SSLmarket elindította az API rendszerét támogatva a SSL tanúsítvány rendelések menetét. Úgyszintén elkészült a SWAPI eszköz is, amellyel az API-t azonnal tudja használni. A már tapasztalt felhasználónak nem kell több lépést követően elküldenie a rendelést; az adatok beállítását követően a rendelést egy kattintással elküldi az SSLmarket API-ján keresztül.

Az API főleg nagyobb mennyiségű tanúsítványok rendelésekor a leghasznosabb segítség. Segít felgyorsítani a rendelés menetét.

Az API SSLmarket fontos funkciói

Az API SSLmarketon keresztül (Application Programming Interface) a kínálatunkban szereplő összes SSL tanúsítvány típus megrendelhető. Ugyanúgy elküldhetők a szükséges információk, ha azokat igényli a megrendelés tárgya és a rendelés elmentődik az Ügyfélfiókban. Az API támogatja az összes tanúsítvány paramétert, beleértve a SAN-okat (további domain a tanúsítványban).

  • Teszt mód a kipróbálásra
  • Tanúsítványok összes típusának rendelése
  • Az összes paraméter megadása
  • Egy kattintásos rendelés
  • A menet gyors lebonyolítása és idő spórolás
  • Alapértelmezett adatok beállításának lehetősége
 

Hogyan használhatja az API SSLmarketet

Az API-t két fajta módon használhatja.  Ebből az első mód az egyszerű, úgynevezett SWAPI felület, amely lehetővé teszi a rendelés elküldését egyetlen kattintással és azon alapértelmezett adatok beállítását, amelyeket használ. Ezt a módot akár azonnal kezdheti használni és jelentősen felgyorsítja munkáját.

Második lehetőség a saját megoldás. Az API definiálást megtalálja a lejjebb található dokumentumban, amelyet a programozónak kell áttadni, aki majd létrehoz egy megoldást a saját igényeik szerint.

Az API SSLmarketot használhatja az összes ügyfelünk. Nincs szükség szerződéskötésre, vagy egyéb formalitásokra.

Kezdje el használni az API-t még ma

Az alábbi ikonra kattintva tölthető le az API dokumentáció és a SWAPI eszköz, ami lehetővé teszi a rendelések elküldését webes felületen az API SSLmarket segítségével (nincs szükség programozásra).

A dokumentációra az API SSLmarketra való saját kapcsolódás létrehozása esetén lesz csak szükség. A SWAPI szkriptek csomagja, amelyet elég a szerverre szétcsomagolni. Ezt követően kezdheti is a rendeléseket egy egyszerű űrlap segítségével, amelyet az API használ. A SWAPI használatának elkezdése előtt, ajánlatos elolvasni a README.txt-ben található információkat.

API és a dokumentáció letöltése
API és a dokumentáció letöltése
SWAPI letöltése – API webes felület
SWAPI letöltése – API webes felület
SSLmarket a Github.com-on
SSLmarket a Github.com-on

 

 

 

 

 

Szükség esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot az SSLmarket ügyfélszolgálatával, vagy az api@sslmarket.hu e-mail-en keresztül.