Eszközök SSL tanúsítványok használatához

Az SSL tanúsítványok eszközei megkönnyítik a munkát a tanúsítványokkal és lehetővé teszik az SSL tanúsítvány telepítésének helyességét. A dekóder segítségével ellenőrizheti a tanúsítvány, privát kulcs vagy CSR egyezését.

Eszközök SSL tanúsítványok használatához

SSL tanúsítványok ellenőrzése

SSL ellenőrzése kontrollálja az SSL tanúsítványt az adott domainen és megmutatja a használatban levő SSL tanúsítvány részleteit. A technikai és a tanúsítvány tulajdonosáról szóló adatok mellett információkat jelenít meg a hitelességéről és a hitelesítés típusáról. Az ellenőrző felismeri a tanúsítvány helytelen telepítését, és megoldásokat kínál az alapvető hibákra.

Az eszköz szintén megerősíti abban, hogy a kiállítás összhangban van-e a Certificate Transpencyvel, és az OCSP protokollal ellenőrzi érvényességét.

CSR (nyilvános kulcs) és tanúsítvány ellenőrzője

CSR (nyilvános kulcs) és tanúsítvány ellenőrzője dekódolja a kigenerált tanúsítvány kérelem tartalmát és megmutatja annak adatait. Ezzel így ellenőrizheti a kérvényezett tanúsítványt a megrendelés előtt. Ebbe az eszközbe szintén behelyezheti a már létező SSL/TLS tanúsítványt és megjelenítheti annak tartalmát.

Privát kulcs és a tanúsítvány egyezésének ellenőrzése

Eszköz a privát kulcs és a tanúsítvány egyezésének ellenőrzéséhez (vagy CSR), amely megerősíti, hogy a tanúsítványhoz a megfelelő privát kulcs áll-e rendelkezésére, amit majd telepíthet. Amennyiben a privát kulcs nem illik össze a tanúsítvánnyal, úgy az ügyfélfiókjában ingyenes újrakibocsáthatja (reissue).

DigiCert Certificate Utility for Windows

A tanúsítványok kezeléséhez Windows és Windows Server platformon (CSR létrehozása, kiállított tanúsítványok importja) ajánljuk a DigiCert Certificate Utility for Windows programot. Az összes feladatot kezelheti általa (CSR, import, export) és a Code Signing tanúsítványokat is használhatja benne.

Image description