Az SSLmarket Windowsra új verziója egyszerűsíti az e-mailek aláírását (S/MIME tanúsítvánnyal)

(2022.08.04) Kiadtuk az SSLmarket új verzióját Windowsra. Az 1.0.3. frissítéssel az S/MIME tanúsítvány kiadása után azonnal aláírhatja az Outlook e-maileket. Anélkül, hogy manuálisan importáltálni és fáradságosanan beállígatni kellene azt az Outlookban. Az alkalmazásunk megteszi ezt Ön helyett.

Az SSLmarket Windows alkalmazásunk összekapcsolhatja SSLmarket-fiókját az asztali számítógépével, így sokkal könnyebben kezelheti tanúsítványait. Most egy új funkcióval bővítettük. A frissített 1.0.3 verzióval képes lesz arra, hogy aláírja az Outlook e-maileket könnyebben, mint korábban. A kiadott S/MIME tanúsítványt az alkalmazás közvetlenül az Outlookban állítja be és készíti elő aláírásra. Nemcsak a tanúsítványt nem kell többé PFX-ből importálnia, az Outlook beállításain keresztül sem kell többé kiválasztania az aláíró tanúsítványt.

Az új funkciót az Outlook 2010, 2013, 2016 és 2019 programokban fog örömöt okozni, de a régebbi verziókban is működik. Könnyítse meg munkáját az S/MIME tanúsítványok beállításával az Outlookban, és töltse le alkalmazásunkat.