Védje meg e-mailjeinek címzettjeit VMC tanúsítványokkal

A DigiCert hitelesítő hatóság által kiadott Verified Mark tanúsítványokak az e-mail feladó szimbólumának megjelenítésére és jobb azonosítására szolgál. Ezzel a technológiával az e-mail címzettje hamarabb meglátja cége logóját, mint mielőtt az üzenetet megnyitná. A VMC-nek köszönhetően növelhetjük az ügyfelekkel folytatott kommunikáció hatékonyságát, és következetesen megvédhetjük őket az adathalászat ellen.

Mik azok a Verified Mark tanúsítványok (VMC)?

A Verified Mark (VMC) tanúsítványok lehetővé teszik a vállalatoknak a logójuk megjelenítését (brand) a "feladó" mező mellett az e-mail kliensekben - ezt a címzett már az üzenet megnyitása előtt láthatja. A VMC ehhez a Brand Indicators for Message Identification (BIMI) technológiát használja.

VMC ukazuje príjemcovi e-mailu logo odosielateľa
VMC az e-mail címzettének megmutatja a feladó logóját

Ez a technológia lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy regisztrált logóik teljes előnyeit kihasználva kommunikálhassanak a felhasználókkal, amire korábban nem volt lehetőség. A VMC forradalmasítja az e-mail és az adathalász-védelem használatát.

A feladó VMC tanúsítvánnyal történő azonosításának előnyei

VMC tanúsítvány az alábbi előnyöket szolgálja:

  • Növeli az ügyfeleknek küldött üzenetek hitelességét
  • Az üzenet olvasója könnyen azonosítja a feladó egyedi és ellenőrzött személyazonosságát
  • Kiemelkedik a konkurensek közül - e-mailjei kitűnnek
  • Kimutathatóan többen olvassák az e-mailjeit
  • Az Ön e-mail kampányainak magasabb lesz az open rate-je (olvasottsági statisztika
  • A technológia hatékonyan kiküszöböli az adathalászatot

Verified Mark tanúsítvány a siker szimbóluma. Hogyan szerezhető be?

Csatlakozzon a világ legsikeresebb vállalataihoz, és használja a Verified Mark tanúsítványt. Örömmel segítünk megszerezni. Az érvényes regisztráció biztosításához vagy nyomon követéséhez azonban érvényes védjegyre van szükségünk Öntől. Enélkül a VMC nem szerezhető be.

Bővebb információkat, valamint a VMC tanúsívány megszerzéséhez szükséges lépésekről olvashat az alábbi cikkünkben: Mit kell tennem a VMC-tanúsítvány megszerzéséhez?

Verified Mark tanúsítványokat kizárólag a DigiCert által beszerezhetőek, exkluzív ajánlatként a mi közreműködésünkkel. Segíünk a teljes folyamatban, hogy megszerezze VMC tanúsítványát.

Sme Platinum Elite partner DigiCertu