Symantec pecsét a böngészőkben (Symantec Seal-in-Search)

A Symantec Seal-in-Search segítségével a bebiztosított weboldalak mellett a jól ismert Norton Secured Seal logója jeleníthető meg. A látogató, aki a kínált oldalak között keresgél, az első pillantásra felismeri, hogy az Ön weboldala a legmagasabb szinten van biztosítva és megbízható. A bebiztosítás ismert logója felkelti figyelmét és egyben az érdeklődését is, nagyobb kedve lesz meglátogatni az Ön oldalát.

Google találatok a Symantec Seal-in-Search pecséttel

A Norton Secured Seal pecsét lehetővé teszi

  • a konkurenciához képest kiemelkedhet a Norton Secured Seal logó megjelenítésével a keresés eredményei között
  • a látogató figyelmének és bizalmának megszerzése
  • a pecsétnek köszönhetően 20 %-kal nő a befejezett tranzakciók száma a vásárlók körében
  • a weboldalak a világon az egyik legismertebb biztonsággal foglalkozó vállalat logójával lesznek összekapcsolva

A Symantec Seal-in-Search működése

A Symantec, mint az SSL biztosítások vezető szolgáltatója lehetővé teszi az internetes megbízhatóság legelismertebb márkájának, a Norton Secured Seal előnyeinek kihasználását. A Seal-in-Search technológia megjelenése előtt a látogató kénytelen volt a webes prezentáción megbizonyosodni az oldal bebiztosításáról és megbízhatóságáról. Jelenleg a Norton Secured Seal-nek köszönhetően ez már a keresés pillanatában kiderül, már ott megtudja a látogató, hogy megbízhat-e az oldalban, még a meglátogatása előtt. A Seal-in-Search segítségével az oldala elkülönül a többi oldaltól a keresés eredményei között és könnyebben felkelti a látogatók figyelmét. Ezen kívül garantálja a látogatóknak, hogy az Ön oldala a legmagasabb szinten van biztosítva. A Symantec Seal-in-Search széles körben használt az egyes kereskedők weboldalán és a termékértékelő szervereken.
Ahhoz, hogy a Norton Secured Seal logó megjelenjen a keresésnél Symantec (Norton Antivirus) vagy AVG (AVG Antivirus) biztonsági rendszernek kell az asztali számítógépén telepítve lennie. A Symantec vállalat információi szerint a pecsét több mint 60 millió számítógépen jelenik meg, melyek ezekkel a programokkal rendelkeznek és használják őket.

Hogyan érheti el ezt a funkciót?

A Symantec Seal-in-Search-t és a Norton pecsétet ingyen kapja minden általunk kínált Symantec SSL tanúsítványhoz