Symantec Code Signing tanúsítvány Megrendelés

A Symantec Code Signing egy tekintélyes tanúsítvány, amely lehetővé teszi a fejlesztők és szoftvercégek számára digitális aláírás hozzáadását a saját alkalmazásukhoz,, amit az interneten terjesztenek. A kód bármilyen módosítása az ügyfél felé az aláírásnak köszönhetően észlelve van, az applikáció pedig megbízhatatlannak lesz nyílvánítva. Az alkalmazás Symantec Code Signing tanúsítvánnyal történő aláírásával az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy a kapott szoftver egyértelműen attól a vállalattól származik, amely azt készítette.

{symantec_code_signing_validation_type} {symantec_code_signing_validation_type_text}
1 Vállalat neve
SAN támogatás
{symantec_code_signing_issuance_time} kiállítás ideje
100% hitelesség
 • Árod {symantec_code_signing_price_huf}
 • Érvényesség{symantec_code_signing_years_validity} év
 • Biztonságosasztali és mobil applikációk
 • Hitelességminden számítógép és mobil
 • Nyilvános kulcs algoritmusa RSA
 • Szimmetrikus titkosítás256 bit
 • Nyilvános kulcs hossza2.048 (3.072/4.096) bit
 • Gyökér CADigiCert Global G2
 • Pénzvisszatérítési garancia30 nap
 • Tanúsítvány újragenerálásaingyenes
 • Több domain hozzáadása nem teszi lehetővé
 • Privát kulcs a tokenennem

A tanúsítvány ajánlott használata

A tanúsítvány főleg a fejlesztők és szoftvercégek körében a leggyakrabban használt, ahol szükséges, hogy az interneten terjesztett alkalmazásaik digitálisan aláírva legyenek, mindezt a világ leghíresebb hitelesítési hatóság tanúsítványával.

Symantec Code Signing tanúsítvány árlistája

A vásárlás előtt lehetősége van kipróbálni a Symantec SSL/TLS tanúsítvány 21 napos próbatanúsítványát, kipróbálni annak működését, tulajdonságait és az SSL/TLS tanúsítványok beállítását.

A Symantec Code Signing tanúsítvány kikerült a kínálatunkból és a DigiCert Code Signing tanúsítványával lett helyettesítve.

A tanúsítvány megjelenítése

A Symantec Code Signing tanúsítvánnyal aláírt alkalmazás elindítása után megjelennek az alapinformációk az elindított fájlról, elsősorban a vállalat megbízhatóságáról, hitelességéről kap információkat, amely digitálisan aláírta az alkalmazást. A részleteknél megnézheti az aláírás dátumát, adatokat a hitelesítő hatóságról stb.

Detail certifikátu Symantec Code Signing

Támogatott felületek

A használt felület alapján kiválaszthatja az Ön céljainak megfelelő Symantec Code Signing tanúsítványt.

Microsoft® Authenticode®

A tanúsítvány az .exe, .cab, .dll, .ocx, .msi, .xpi, és .xap fájlok és a kernel-módú alkalmazások aláírására szolgál. Szükséges a Microsoft Windows Logo minősítés megszerzéséhez.

Java

A tanúsítvány a Java alkalmazások számára használható, asztali és mobil készülékekhez egyaránt. A .jar fájlokat írja alá és támogatja a Java Runtime Environment (JRE) környezet.

Microsoft® Office and VBA

A tanúsítvány a VBA objektumok és makrók aláírására szolgál. Megfelelő a Microsoft Office és azon harmadik felek alkalmazásai számára, amelyek VBA-t használnak.

Adobe® AIR®

Digitálisan írja alá az .air vagy .airi fájlokat. AIR alapú alkalmazások számára szükséges.

Android

A tanúsítvány az .apk fájlok aláírására szolgál Android felületre.

Microsoft Windows Phone

Windows Phone and Xbox 360 kód digitális aláírását végzi. Az aláírás szükséges az alkalmazás közzétételéhez a Microsoft App Hub szolgáltatásban.

Qualcomm BREW

A fejlesztők BREW alkalmazásait írja alá digitálisan./p>

FAQ - gyakran ismételt kérdések

Az applikációk aláírása elengedhetetlen azok forgalmazására - nélküle nem lehetséges mobil vagy asztali applikációk kiadása, mivel azokat blokkolná az operációs rendszer és el se indulnának. Az applikációk aláírása tehát a forgalmazás szempontjából elengedhetetlen.

Windows platformon a hitelességet a SmartScreen szűrő határozza meg. Előzőleg ez az Internet Explorer része volt, ma már külön a Windows eleme. Az applikáció aláírása és kiadása után beletelik bizonyos időbe, amíg bekerül az említett szűrőbe. A Windows ezesetben blokkolni akarhatja a digitális aláírással együtt. A megoldás az ilyen problémára Code Signing EV tanúsítvánnyal való aláírás, aminek aláírása a Windows számára mindig hiteles, megbízható, így annak blokkolására nem kerülhet sor.

Általánosságban elmondható, hogy a digitális aláírása az applikációnak nem garantálja, hogy a felhasználó problémamentesen tudja futtatni azt. Például a Java appletek biztonságos figyelmeztetést okoznak már a platformjuknak köszönhetően is, amit nem tartanak túl biztonságosnak.
Az aláírás bármilyen platformon végrehajtható, amely erre képes. Az aláírás az adott platform erre szabott eszközén keresztül történik, ami a tanúsítványt tartalmazó tárhelyre mutat, vagy a konkrét PFX fájlra.
A Code Signing tanúsítvánnyal aláírható bármilyen kód vagy applikáció az összes platformon, nincs egyre korlátozva. Tipikus felhasználása a Microsoft Authenticode-on történik, de aláírható vele bármilyen Java applikáció is.

A fejlesztés környezete szempontjából ismét irreleváns - a Code Signing tanúsítvány minden fejlesztői közegben működni fog, amely támogatja az applikációk és kódok aláírását. A Windowsban az alapértelmezett eszköz a Signtool, amely a Windows SDK része.

Egyetlen kivétel a Code Signing EV tanúsítványok esetében van - ezen tanúsítvánnyal való aláíráshoz a Safenet segédapplikációra van szükség, illetve Windows rendszerre.