SSLmarket sikerei és díjai

Ügyfeleinknek az elérhető legjobb szolgáltatásokat szeretnénk bebiztosítani, ezért a világ legangyobb hitelesítő hatóságával dolgozunk együtt. Lejjebb megtalálja együttműködésünk legnagyobb sikereit és díjait. Ezekből meggyőződhet róla, hogy az SSL/TLS tanúsítványok és PKI legjobb beszállítói vagyunk Önnek és vállalatának.

Presztízs partnerség

DigiCert Certified Partner Platinum Elite

DigiCert Certified Partner Platinum Elite vagyunk. Ez a legmagasabb szintű partnerségi viszony, a Symantec és DigiCert hitelesítő hatóság családban, bizonyítja hozzáértésünket a biztonságos SSL/TLS tanúsítványok eetében, illetve hogy nem csak a tanúsítványok eladásában jeleskedünk, hanem hozzáadott értékként felhasználóinknak az egész folyamatban segítünk a szerverük teljes biztonságossá tételében.

Technológiai elsőség

Fontosak számunkra az innovációk, hogy a legjobb minőséget tudják haználni a legnagyobb CA-tól a világon. Az SSLmarket az első eladó Európában, amely elérhetővé tette a DigiCert és a QuoVadist ügyfeleinek. Mindig elsőként ajánljuk a legújabbb termékeket és technológioákat a DigiCert-től. Elsőként hoztuk el a tanúsítványok automatikus megszerzését és telepítését az ACME protokoll által ( bővebben itt olvashat erről)

Elnyert díjaink, kitüntetéseink

Sikereink és díjaink áttekintése, amelyeket a Symantec és a DigiCert-től kaptunk.

DigiCert Partner of the year 2019

Partner 2019

A legmagasabb szintű elérhető díj, amelyet elnyerhettünk a többi konkurens partner között. Az SSLmarket először nyerte el az átlagon felüli teljesítményért és a közreműködésért az új terméket piacra hozatalával.

"A Zoner teljesen megérdemelten nyerte el a 2019-es Parner díjat. Több mint 10 éves együttműködés van a Zonerral mögöttünk, amely egészen 2007-ben kezdődött. A Zoner folyamatosan felülmúlja elévárásainkat, amelyek az eladásokat, a marketiinget, az ügyfelek elégedettségét és az együttműködéshez való viszonyt illeti. A Zonerral közös célunk, hogy biztonságosabbá tegyük az Internetet. Hálásak vagyuk, hogy Platia Elit partnereink lehetnek."

Robert Hoblit, Chief Revenue Officer, DigiCert

DigiCert Cooperation award 2019

Díj az együttműködésért 2019

Az együttműködésért járó díjat minden évben annak a partnernak adják, amely a DigiCertet egyedülálló módon segítette üzlet, marketing és fejlesztésekben. A díj jól mutatja a Zoner és a DigiCert CA közözötti jelentős kölcsönös együttműködést.

"A Zoner, az egyik Platinium Elit partnerünk, vezető szerepet játszott a közös kereskedelmi lehetőségek feltárásában. Gratulálunk nekik ennek a jelentős Digicert Collaboration Award 2019 díj elnyeréséhez."

Robert Hoblit, Chief Revenue Officer, DigiCert


DigiCert Million dollars club 2018, 2019

Million dollar club 2018, 2019

A Million dollar club díjat a hitelesítő hatóság legnagyobb partnerei számára adják át, amelyek kiemelkedő mértékben járultak hozzá a szolgáltatások eladásában. Az SSLmarket ezt a díjat 2018 és 2019-ben is megkapta. Ezt az elismerést ügyfeleinknek köszönhetően kaphatuk meg, akik díjázták szolgáltatásaink minőségét.


Symantec EMEA Sales Growth Partner of the year 2016

Az EMEA régió legnagyobb növekedését mutató díj 2016

A Symantec EMEA Sales Growth Partner of the year díjat minden évben annak a partnernak ítélik oda, amely a legnagyobb növekedést mutatja az eladásokban. Ennek a sikernek köszönhetően tovább bővítettük működésünket Németországban, Franciaországban, Nagy-Britanniában és Spanyolországban.