SSL tanúsítvány Microsoft Exchange (SAN/UC) szerverre

A közismert Microsoft Exchange szerver a vállalati kommunikációt a legmagasabb szinten egyesíti. Az érzékeny és bizalmas információk gyűjtésére való összpontosítása miatt szükséges bebiztosítani mindennemű kommunikációt a szerverrel és titkosítani a szerver és az ügyfelek közötti összeköttetést. A széles kínálatunkból választva a Microsoft Exchange szervert különböző SAN/UC tanúsítványokkal biztosíthatja be.
A Thawte, Symantec és GeoTrust hitelesítő hatóságok a Microsoft vállalat hivatalos partnerei és ennek az együttműködésnek köszönhetően van biztosítva a SAN/UC tanúsítványok kompatibilitása az Exchange szerverrel.

Logo Microsoft Exchange

SAN/UC SSL tanúsítvány felhasználása

>A SAN/UC tanúsítvány bebiztosítja az összes Exchange szerver által használt domaint és szolgáltatást.

  • szerver domain neve (például owa.domain.hu)
  • autodiscover szolgáltatás, mely általában a autodiscover.domain.hu domainen fut
  • OWA szolgáltatások, Activesync, Outlook Anywhere vagy egyéb a szerver által használt szolgáltatás (például POP3, IMAP4)

A kínálatunkban levő SAN/UC SSL tanúsítványok teljesen kompatibilisek a Microsoft Exchange szerverrel. Lehetővé teszik a szerver összes szükséges nevének és azon szolgáltatásoknak a bebiztosítását, melyeket az Exchange szerver használ. A SAN/UC tanúsítvánnyal biztos lehet abban, hogy a Microsoft Exchange szerverrel kompatibilis terméket válassza, kikerülve így a bonyolult szerver konfigurálást.

Microsoft Lync Server (Office Communications Server)

A SAN/UC-t tartalmazó SSL tanúsítványt a Microsoft Lync (korábban Office Communications Server) szerveren is lehet használni. A Microsoft Exchange szerverhez hasonlóan a szolgáltatásaihoz a Microsoft Lync is több domain nevet használ. A tanúsítvány Lync szerverre való telepítése után be lesz biztosátva a vállalaton belüli kommunikáció és senki sem lesz képes lehallgatni azt.

Microsoft Exchange számára ajánlott SSL tanúsítványok

A Microsoft Exchange-en való használathoz ajánljuk például a Geotrust True BusinessID-t és az EV verzióját is, mely kiterjesztett ellenőrzést (extended validation) tartalmaz. E tanúsítvány szerver licence korlátlan, tehát az Exchange szerveren kívül más szervereken is használhatja.

SSL tanúsítvány Ár az SSLmarketen Ár a CA-tól Hitelesítés TámogatásSAN/UC Kiállítás (már) Érvényesség (év) Megrendelés
Az árak ÁFA-t nem tartalmaznak.
GeoTrust QuickSSL Premium 12 475 Ft $149 DV 4 10 perc 1-2 Megrendelni
GeoTrust True BusinessID 24 950 Ft $218 OV 4-250 2 nap 1-2 Megrendelni
GeoTrust True BusinessID EV 39 950 Ft $344 EV 4-250 7 nap 1-2 Megrendelni
Thawte Web Server 32 450 Ft $218 OV 1-250 2 nap 1-2 Megrendelni
Thawte Web Server EV 74 500 Ft $344 EV 1-250 4 nap 1-2 Megrendelni
Symantec Secure Site 99 500 Ft $399 OV 1-250 2 nap 1-2 Megrendelni
Symantec Secure Site EV 239 500 Ft $995 EV 1-250 5 nap 1-2 Megrendelni