SSL kiválasztási útmutató

Nem tudja milyen SSL tanúsítványt válasszon?
Készítettünk Önöknek pár általános projekt helyzetet és a hozzá ajánlott SSL tanúsítvány típusokat. Döntéshozatalakor felhasználhatja az SSL tanúsítványok összehasonlítását is.

Szüksége van weboldala biztonságossá tételére a lehető legalacsonyabb áron?

Ajánljuk a RapidSSL SSL tanúsítványt

Szükségem van céges belső oldal, postafiók (webmail) biztonságossá tételére

Ajánljuk valamelyikDV SSL tanúsítvány választását. Ezen SSL tanúsítvány biztosítják az alap hitelesítést.

E-shop, vállalati www oldalak biztonságossá tételére van szükségem

Ajánljuk a választást valamelyik OV SSL tanúsítvány közül. A vállalat hitelesítő kiemeli a webhely üzemeltetőjének hitelességét, amit a látogató bármikor ellenőrizheti a weboldalon.
Alternatív választás lehet a EV SSL tanúsítványok, amelyek a legmagasabb hitelességi szinten kinálják, és zöld színnel, kiemelve jelenítik meg a vállalat nevét a böngésző címsorában .

Több domain biztonságossá tételére van szükségem

Több domain biztonságossá tételét meg lehet valósítani egyetlen SSL tanúsítvány által, egy SAN tanúsítvánnyal, amely lehetővé teszi alternatív domainek hozzáadását a fő domain mellé. Ezek a tanúsítványok rengeteg pénzt és IP címet spórolhatnak meg, mivel egyetlen szerveren számos domain biztonságossá tételéhez elég mindössze egyetlen tanúsítvány.

Több subdomain biztonságossá tételére van szükségem

Több subdomain biztonságossá tételét szolgálják a Wildcard SSL tanúsítványok. Ezek az ún. csillagos tanúsítványok lehetővé teszik korlátlan számú domain biztonságossá tételét a csillag szintjén. ("*.").

Exchange szerver biztonságossá tételére van szükségem

Kínálatunkban található olyan SSL tanúsítvány, amely kifejezetten a Microsoft vállalattól származó applikációk biztonságossá tételére való, például SSL MS Exchange-re.

Facebook applikációk biztonságossá tételére van szükségem

2011-től a Facebook szociális hálón kötelező minden külső forrásból betöltődő forrást biztonságossá tenni. További információkért látogasson el az alábbi oldalra: SSL tanúsítványok Facebookra.

Vállalatunk arculata, hogy számára a biztonság az egyik legfontosabb prioritás

A legjobb választás valamelyik EV SSL tanúsítvány, amelyek a legmagasabb hitelességi szinten kinálják, és zöld színnel, kiemelve jelenítik meg a vállalat nevét a böngésző címsorában .

Bank, vagy pénzügyi intézmény vagyunk

A legalkalmasabb típus a pénzüggyel foglalkozó vállalatoknak az EV SSL tanúsítványok, amelyek a legmagasabb hitelességi szinten kinálják, és zöld színnel, kiemelve jelenítik meg a vállalat nevét a böngésző címsorában . A legjobb választás ebben az esetben a Symantec vállalat EV SSL tanúsítványa , a Secure Site EV.
Alternatív megoldása lehet az EV tanúsítványoknak, az olcsóbb OV SSL tanúsítványok.

Továbbra sem tud dönteni és a segédoldalaink se segítettek?
Ne habozzon felvenni a kapcsolatot tapasztalt szakembereinkkel, akik készek bármikor tanácsot adni a legmegfelelőbb SSL tanúsítvány kiválasztásában.