GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard tanúsítvány Megrendelés

A GeoTrust hitelesítési hatóság árban legkedvezőbbb SSL tanúsítványa, amely domain hitelesítés miatt gyorsan kiállítható és telepíthető a szerverre. Ez egy ún. „Low authenticated“, vagyis alacsony hitelesítésű tanúsítvány, ami azt jelenti, hogy a domainen kívül semmi másról nem tárol információt. A tanúsítvány SAN/UC támogatást is tartalmaz, amelynek köszönhetően akár 5 domain is biztonságossá tehető általa.

{geotrust-quickssl-premium-wildcard_validation_type} {geotrust-quickssl-premium-wildcard_validation_type_text}
subdomainek száma
SAN támogatás
10 perc kiállítás ideje
100% hitelesség
 • Ármár {geotrust-quickssl-premium-wildcard_price_huf}-tól
 • Évényesség{geotrust-quickssl-premium-wildcard_years_validity} év
 • Biztonságos összes www domain
 • Hitelesség összes számítógép és mobil
 • Nyilvános kulcs algoritmusa RSA
 • Szimmetrikus titkosítás256 bit
 • Nyilvános kulcs hossza2.048 (3.072/4.096) bit
 • Gyökér CADigiCert Global Root
 • Pénzvisszatérítési garancia30 nap
 • Tanúsítvány újragenerálásaingyenes
 • Több domain hozzáadásanem teszi lehetővé
 • Pénz garancia$500.000

A tanúsítvány ajánlott használata

Az SSL tanúsítvány olyan projektekhez ajánljuk, ahol a tanúsítvány gyors kiállítása és megszerzése a cél. Alkalmazása főleg az intranetes megoldások, belső szerverek vagy kisebb webes projektek terén van, ahol nem szükséges a vállalat hitelesítése, amely számára az SSL tanúsítvány ki lett állítva. Akár 5 domaint lehet vele biztonságossá tenni, korlátlan számú szerveren.
Amennyiben szempont a tanúsítvány autorizációs szerepe is, vagyis hogy tartalmazzon adatokat a tulajdonosáról, illetve magasabb garanciával járjon, úgy ajánljuk a EV tanúsítványt (Extended Validation) vagy a OV tanúsítványt (Organization Validation), amelyek teljes és hitelesített adatokat szolgálnak a tanúsítvány tulajdonosáról.

GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard tanúsítvány árlistája

A GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard tanúsítvány fel lett váltva a GeoTrust Wildcard DV tanúsítványra, amelynek már nincsenek olyan korlátozásai, mint elődjének, így lehetővé téve a csillagos SAN-ok használatát is (több domain a tanúsítványban.

A tanúsítvány megjelenítése böngészőben

Az összes kínálatnukban szereplő SSL tanúsítvány teljesen hiteles és megbízható, a weboldalak látogatóit nem zavarja semmilyen a megbízhatatlanságról szóló figyelmeztetés.

Az internetes böngészőben a biztonságos kommunikációról szóló információk a címsávban vannak jelölve lakat ikonnal és "s" betűvel a http protokolnál.

A lakatra kattintva ellenőrizheti a webhely üzemeltetőjét és a tanúsítvány kiállítóját. További információ a tanúsítvány böngészőben való megjelenítéséről.

A GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard tanúsítvány megjelenítése a böngésző címsávában

FAQ - gyakran ismételt kérdések

A Wildcard tanúsítvány biztonságossá teszi a csillag helyén lévő összes subdomaint. A Wildcard tanúsítványt leggyakrabban a harmadik szintű subdomain biztonságossá tételéhez használják. Például a *.zoner.com-ra kiállított Wildcard tanúsítvány bebiztosítja az alábbi subdomaineket: mail.zoner.com, posta.zoner.com, app.zoner.com stb.

Amennyiben a Wildcard tanúsítvány harmadik szintre volt kiállítva, például *.zoner.com, úgy bebiztosítja a második szintű zoner.com-ot is. Abban az esetben, ha a csillag eggyel alacsonyabb szintre készül, úgy az eredeti domainre nincs érvénnyel. (*.valami.zoner.com nem teszi biztonságossá valami.zoner.com-ot).
A Wildcard tanúsítványhoz CSR-t az említett csillag formával szükséges létrehozni, például *.zoner.com. A csillag a leendő subdomainek helyét jelöli, amely korlátlan mennyiségű lehet.

CSR-t létrehozhat közvetlenül az SSLmarket rendelésénél is, így időt és munkát spórolhat magának. A CSR olyan formában jön léte, hogy az megfeleljen az adott megrendeléshez.
A Wildcard tanúsítványokhoz nem lehetséges SANok hozzáadása felár ellenében. Abban az esetben, ha olyan tanúsítványra van szüksége, ami több domaint is magába foglal és legalább egy csillagos (Wildcard) formát tartalmaz, úgy megvásárolhatja OV tanúsítványt (Organization Validation), amihez hozzátud adni csillagos (Wildcard) formában SAN-t.