Újdonságok az SSLmarket kínálatában

(2019.9.19) Kínálatunkba került az új S/MIME tanúsítvány és a QuickSSL-t jobb variánssal váltottuk fel. Ebben a cikkben bővebben olvashat ezekről.

Új Class 1 aláíró tanúsítvány

A legolcsóbb S/MIME tanúsítvány kínálatunkban. Class 1 S/MIME a DV TLS tanúsítványok megfelelője, mivel mindössze az e-mail tulajdonosáról tartalmaz információkat. Amennyiben több információval szeretne S/MIME tanúsítványt, úgy szerezze be a Class 2 S/MIME tanúsítványt. Ez nem csak az e-mail tulajdonosát, hanem annak nevét és vállalatát is tartalmazza.

A Class 1 Class 1 S/MIME tanúsítvány bevezetésével a Class 2 S/MIME tanúsítvány árát valamivel drágábbá vált az eredetihez képest.

A QuickSSL fel lett váltva a GeoTrust DV tanúsítvánnyal

A közkedvelt QuickSSL tanúsítvány teljesen helytessítve lesz az új GeoTrust DV tanúsítvánnyal, amely megszünteti az eddig négy SAN limitet. Ebbe a GeoTrust Standard DV tanúsítványba immár bármilyen SAN-t hozzáadhat, akár az összes esetében különálló FQDN-nel. A Wildcard tanúsítvány variánsnál akár 250 csillagos SAN-t is használhat.

Noha az ár változatlan marad, a GeoTrust DV tanúsítványok további biztonsági lehetőségeket biztosítanak domainjeihez. Használhat akár ECC kulcsot is.