A Symantec Ready Issuance elsajátítása

(2015.5.27.) Ügyfeleinknek forradalmi újdonságot mutatunk be az SSL tanusítványok ellenőrzésével kapcsolatban! A Symantec Ready Issuance-nek köszönhetően az OV SSL Symantec ellenőrzés 39 hónapig érvényes és nem szükséges annak állandó megismétlése.

Logo Symantec

A Symantec Ready Issuance megspórolja az ügyfél és a kibocsátó idejét is

A Symantec Ready Issuance a Symantec tanusítványok ellenőrzésének új fajtája, amely előnyös több Symantec tanusítvánnyal rendelkező tulajdonos számára.

Ha vállalata több SSL tanusítvánnyal is rendelkezik, biztosan emlékszik arra, hogy azok kiállítását megelőzően a kibocsátó által végzett ellenőrzésen kellett vállalatának áttesnie ismétlődően akár többször is évente.

Jelenleg a Symantec számára elegendő a tulajdonos személyét, a kapcsolatot és a domaint csak egyszer leellenőrizni. Ez az ellenőrzés 39 hónapig érvényes és nem szükséges annak megismétlése.  A következő Symantec tanusítvány rendelése azonnal van intézve, várakozás nélkül.

További információt a Symantec Ready Issuance-vel kapcsolatban és annak lehetőségeiről a Symantec Ready Issuance - vége az ismétlődő ellenőrzéseknek oldalon talál.

Szükség esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot az SSLmarket ügyfélszolgálatával.