Az SSLmarket újabb díjakat kapott

(2020.10.29) A DigiCert hitelesítő hatóság idei rendezvénye jól ismert okokból kifolyólag kizárólag csak virtuális megrendezésre kerülhetett. Ennek ellenére az SSLmarket idén is jelentős elismerést és díjakat nyert.

A DigiCert Roundtable, avagy a pénzügyi év értékelése, ebben az évben rendhagyó módon, virtuális konferencia formájában zajlott. Ennek során élőben kommunikálhattunk a világ legnagyobb hitelesítő hatóság képviselőivel és első kézből tudhattuk meg a készülő újdonságokat. Ahogy az előző években úgy 2020-ban is megnyertünk olyan jelentős díjakat, mint a Sales Performance Award a DigiCert Champion Award.

Az elsőt az értékesítési eredményeink alapján, a másodikat a munkamódszerünknek köszönhettük. Az ügyfél és az ő biztonsága az első számú prioritásunk, és ügyfeleink számíthatnak szolgáltatásaink hozzáadott értékére.

A DigiCert alelnöke, Dane Greyvenstein a következőképpen kommentálta a nyertes kiválasztását:

Számunkra a DigiCert Champion cím egyet jelent a hűséggel, az exkluzív együttműködéssel és a közös erőfeszítések iránti teljes odaadással. Az idei nyertes nem csak büszke lehet ezekre a tulajdonságokra, hanem teljes mértékben osztozik ezen szempontjainkkal. Ezért nem más kaphatja meg a DigiCert Champion-díjat 2020-ra, mint a Zoner.

Csak néhány partner képes évről évre ennyire figyelemre méltó értékesítési eredményeket elérni, és ezért díjat érdemelnek. A Zoner az idei Rendkívüli értékesítési kategória nyertese.