A leggyorsabban növekedő Symantec partner vagyunk
az EMEA-ban 2016-ban

(2016.10.14.) EMEA Sales Growth Partner Award 2016 díjjal tümtette ki vállalatunkat a világ legnagyobb tanusítvány kibocsátó autoritása, a Symantec. Az EMEA régióban leggyorsabban növekedő eladásért járó díjat Barcelonában vehettük átt a Symantec Roundtable 2016 rendezvényén, amelyet a Symantec legkiemelkedőbb partnerei számára rendeznek meg.

A díjat minden évben a partnerek közül egy valaki kapja és ebben az évben ezzel a kiemelkedő díjjal a ZONER vállalatunkat tüntették ki az SSLmarket projekt keretében. „Ez a kitüntetés is bizonyítja számunkra, hogy helyes irányba haladunk. A világ legnagyobb CA megbízható tanusítványai mellé minőségi szolgáltatásokat nyújtunk és ennek a kapcsolatnak köszönhetően vagyunk sikeresek még Magyarország határain túl is,“ jelentette ki az SSL tanusítványok szakembere és menedzsere Jindřich Zechmeister.

Platina partnerek közé tartozunk

Úgyszintén a Symantec CA platina partnere vagyunk, akitől megkaptuk a Website Security Platinum Partner címet. Ezt a több éve tartó sikeres együttműködésnek, termék támogatásnak és az SSL tanusítványok eladásában nyújtot professzionális szolgáltatásainkank köszönhetően kaptuk.

Ügyfeleink számára ez a cím garantálja a kinált szolgáltatásaink minőségét. Magától érthetődő nálunk a képzett ügyfélszolgálat, amely teljeskörű szervizt nyújt az SSL tanusítványok terén. Az ügyfél a lehető legrövidebb idő alatt jut hozzá a tanusítványhoz, segítséghez a probléma mentes ellenőrzés levezetésében és a tanusítvány telepítésében.

Vegye igénybe a komfortosabb utat az SSL tanusítvány megszerzésében

Manapság az internet a minél jobban titkosított kommunikációt vette célba és az SSL tanusítvány eszközként szolgál az internet keretében való adatátvitel biztosításában a webes prezentációt tartalmazó szerver és a böngésző (felhasználó) között. Ügyfeleinknek biztosítjuk a kényelmes utat a megbízható SSL tanusítvány megszerzésében. Tanácsot nyújtunk, melyik SSL tanusítványt érdemes választani és technikai osztályunk segít annak beállításával.

A megbízható SSL tanusítványok terén már sok éves tapasztalattal rendelkezünk. Lépjen velünk kapcsolatba.