RapidSSL tanúsítvány új logója

(2023.01.23) Örömmel jelentjük a RapidSSL tanúsítványok új logóját. A tanúsítvány a piacon a legalacsonyabb árú, villámgyors kiállítás és természetesen a 100%-os megbízhatóság és biztonság miatt népszerű. A kínálatunkban szereplő többi tanúsítványhoz hasonlóan a RapidSSL is a DigiCert, a világ legnagyobb hitelesítő hatóság alá tartozik, amelynek büszke partnerei vagyunk.

Az alább látható új RapidSSL márkalogó, mostantól a weboldalunkon is látható lesz, megalkotói szerint jobban tükrözi a digitális hitelesség mai korszakát. A logó zöld része a RapidSSL tanúsítványok villámgyors kibocsátási sebességét hivatott szimbolizálni, amelyről a RapidSSL tanúsítványok híresek. A RapidSSL tanúsítványt igénylő ügyfelek mindig számíthatnak arra, hogy "zöld utat kapnak", és hogy rövid időn belül megkapják ezt a fajta nagy értékű, alacsony költségű tanúsítványt.

A népszerű "Rapid" kisebb hátrányaiként említhetjük, hogy nem támogatják a SAN-okat, azaz nem tudnak egyszerre több domaint biztosítani egy tanúsítványban, illetve hogy a kiállítás után nem generálnak CA pecsétet egyfajta további biztonsági szimbólumként. Mindkét funkciót azonban bármely más, kínálatunkban szereplő DV-tanúsítvánnyal is megkaphatja.

.

Reméljük, hogy az új logó elnyeri tetszését. Az innovációra szükség van, és keményen dolgozunk azon, hogy rendszeresen új funkciókat, fejlesztéseket és jobbításokat kínáljunk Önnek.

RapidSSL tanúsítvány új logója
RapidSSL tanúsítvány új logója