Megkönnyítheti munkáját a tanúsítványok letöltésének új lehetőségével

(2021.1.28.) Módosítottuk a tanúsítványok letöltésének lehetőségét úgy, hogy kiválaszthassa bármelyik a tanúsítványhoz tartozó fájlokat a megrendelésből, vagy létrehozhassa akár ezek kombinációját is. Ezután lehetősége van pontosan az Ön igényeihez igazított tanúsítványfájlok létrehozására.

Letölthető akár a különálló tanúsítványok vagy ezek kombinációját; elég ezeket kijelölni majd a Küldés gombra kattintani. Ezután a böngészőben ezek automatikus letöltődének (amennyiben nem, használja a Letöltés gombot). A tanúsítványokat egyenesen az adott megrendelés API-jából töltjük le, tehát biztosra veheti, ezért biztosra veheti hogy a CA tanúsítványok is a megfelelőek, és hogy az adott tanúsítványhoz valóak.

Az egyes tanúsítványok az űrlapokon keresztüli telepítéskor hasznosok. Az egybevont tanúsítványok bizonyos szervereken használatosak, ahol az összes tanúsítvány egy fájlban van. Nem hiányzik a Windows-os verzió sem, amely lehetővé teszi tanúsíványokat a PKCS#7 gyűjtőbe menteni.

Možnosti stažení certifikáty
Tanúsítványok letöltésének lehetősége

Ezen letöltési lehetőségek lehetővé teszik a PFX létrehozását is, amelyre akkor lehet szükség, ha az előző privát kulcs a rendelkezésére áll a tanúsítványhoz.

A tanúsítványok telepítésének útmutatóját a különböző szervezek, illetve üzembe helyezésükről leírásokat olvashat a súgónkban.