Kétfaktoros azonosítás az SSLmarket bejelentkezéshez

(2021. 4. 27.) Örömmel jelentjük, hogy mostantól kétfaktoros azonosítással is be tud jelentkezni ügyfélfiókjába. A 2FA-val növeli fiókja biztonságosságát anélkül, hogy bonyolult vagy hosszadalmas bejelentkezések miatt kellene aggódnia.

A kétfaktoros hitelesítés a fiókja további védelmére szolgál, mivel a bejelentkezési nevén és jelszaván kívül még egy tényezőt, faktort is használ. Ez egy egyszeri kód, amely csak fél percig érvényes. E kód nélkül akkor sem fog tudni bejelentkezni a fiókjába, ha felhasználónevet és jelszót jól adja meg.

A kódot például a Google Authenticator alkalmazásban kaphatja meg, mely a legalkalmasabb az egyszeri kódok előállítására és csak ajánlani tudjuk.

A kétfaktoros bejelentkezést könnyedén aktiválhatja ügyfélfiókja adminisztrációban, a Jelszó megváltoztatása szekciónál. A Google Authenticator segítségével elég kifotóznia a QR kódot, amely megjelenik az adminisztrációban. Ezután megjelenik egy új sor az SSLmarket számára a kódgenerátorban, átmásolja az ebben a sorban megjelenő kódot az SSLmarket adminisztrációjába, és engedélyezi a fiók 2FA-val történő védelmét.