Az SSLmarket minden kategóriában a legjobb

(2021. 11. 18.) Bár az idei DigiCert partnertalálkozó ezúttal is csak virtuálisan zajlott, a ZONER és az SSLmarket ismét sok értékes díjat zsebelhetett be. Az elmúlt évben két kategóriában is nyertünk, és megkaptuk az Outstanding sales performance award és Innovation award díjakat.

DigiCert Innovation award

Az első díjat természetesen elsősorban Önöknek, ügyfeleinknek köszönhetjük, és megerősíti, hogy Közép-Európa legnagyobb TLS tanúsítvány viszonteladója vagyunk. Köszönjük a támogatást! Az innovációs díjat azzal az elkötelezettségünkkel érdemeltük ki, hogy mindig elsőként kínáljuk a DigiCert legújabb termékeit és technológiáit. Ennek az elsőségnek továbbra is eleget teszünk.

Az idei díjak nem csak a CA DigiCerttel való kiváló együttműködésünk bizonyítéka, hanem a DigiCert által eddig nekünk ítélt kitüntetések gyűjteményét is gyarapítják. Munkánkért már megkaptuk az összes lehetséges díjat, amit a DigiCert odaítélhet!

A kerekasztal-beszélgetés során a DigiCert természetesen megosztotta velünk a közeljövő újításait is; a tanúsítványok szempontjából például a minősített tanúsítványok integrációját az API-ba, ami gyorsabb megrendelést jelent. A konferencia programjáról hamarosan egy következő cikkünkben bővebb információt közlünk.