A Entrust tanúsítványai 2024. november 1-től elveszítik a bizalmat a Chrome-ban, javasoljuk a DigiCert-re való áttérést

A Entrust tanúsítványai november 1-től elveszítik a bizalmat a Chrome-ban, javasoljuk a DigiCert-re való áttérést. Az új Entrust tanúsítványokban a Chrome már nem fog megbízni, és biztonsági hibát fog megjeleníteni. A meglévő tanúsítványokat meghosszabbíthatja a DigiCert-tel akár 15% kedvezménnyel!

A Google Chrome megszünteti a bizalmat az Entrust iránt

Az Entrust nem lesz megbízható a Chrome-ban

A Google bejelentette, hogy 2024. október 31-étől a böngészője, a Chrome, már nem fog megbízni a Entrust által kiadott új tanúsítványokban. Ez azt jelenti, hogy az ezen dátum után kiadott tanúsítványok már nem fognak működni a Chrome-ban, és a böngésző hibát fog megjeleníteni azon a webhelyen, amely ezeket használná. Mivel a Chrome piaci részesedése körülbelül 65%, ezt a problémát időben kell kezelni.

A Google azt állítja, hogy az Entrust hosszútávú problémái a szabványok betartásával és a biztonsági eseményekkel kapcsolatban a bizalom csökkenéséhez vezettek a tanúsítványaikban. Részletes információk az Google Security blog hivatalos forrásában olvashatók.

Váltson át a DigiCert-re és kapjon akár 15% kedvezményt

Az új tanúsítványokat már nem érdemes a Entrust CA-tól megvásárolni, ezért javasoljuk, hogy a segítségünkkel váltson a DigiCert-re. Az új tanúsítvány szintjétől függően akár 15% kedvezményt is kaphat a DigiCert új tanúsítványára.

További információkért látogasson el az e témának szentelt oldalra.

Az SSLmarket a DigiCert legjobb partnere

Megbízható partnerek vagyunk az internetes biztonság és a TLS tanúsítványok terén. Segítünk a zökkenőmentes átállásban és biztosítjuk, hogy webhelye mindig megfeleljen a legmagasabb biztonsági szabványoknak. Ha bármilyen kérdése van, vagy segítségre van szüksége, szakértői csapatunk rendelkezésére áll. Lépjen kapcsolatba velünk, és mi szívesen segítünk.